Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Szia! az enyém eladó!K6os,garfit szürke,
hitelt átveszed azt viheted is,,,sportdob,meg magura kormány,,,alig használtam keveset
extrák:taposható fékpedál,forgatható kormány,két irányba forgó kerekek,csavarható gázkar,nem folyamatosan égő irányt jelző,hátra felé néző tükrök,átlátszó lámpatestek
hívj ha komolyan érdekel:06- 702564013 egész nap
jó éjt ,csak öregesen
akkor ha gyorsan furgye' le mert lesz :)))
szió az 1. -öreget rám céloztad ?
maszírozd rendesen, vagy vidd fel oda ahol voltunk kajálni és fizesd be egy fél órára
Lassan jobbul,köszi érdeklődésedet,lehet 7főn már megkockáztatja a melót is én mondom hogy még pihi,de nem hallgat rám
mi van Timivel minden O.K.
hát ment a kuncogás......
jól mondod
Há mit röhögöl? ebbe el tudok fáragyni de csudára ám....
ez kőkemíny meló.....
miben fáradtatok el?a nagy ivászatban? vagy a sok hülyeség ártott meg?el tudom képzelni mi mehetett ott
pedig jóú lenne ,mert akkor "fűccsébe" jönne,és feltuszkoljuk a vadrácsot....izé... a bukócsövet e
ajaj,már mindjárt holnap van én meg még itt kuksolok reggel meg nem tudok menni dódozni megyek is aludni,jók legyetek és panaszt ne halljak
Hát a két ló benne van,be vannak zárva,de még a két oldalán a tető 3szögénél még nincs befejezve,mert elfáradtunk.......
holnapra ok,de holnap én dolgozom a bóútban tezsvír,há nem tuggyak veled elfelemenni
belaktátok már a lakhandit
ja,de horkoltam intenzíven,hogy ha felébred éjjel,és rájön a csuporkázás,akkor észlelje hogy most ez nem ok,és adja fel,és úgy lett
hónapra'e
Rendelek Neked(is) még jó időt,oszt megyünk egy kis karikát e
AZZIDÉN
te csak ne pustizzál, te költöztél össze Krisszel.