Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!
hát, ahogy visszaolvasom, jó buli lehetett....
tényleg sajnálom hogy nem tudtunk menni, de a fejleményeket figyelve, lehet hogy jobb is..... igy legalább szabadlábon vagyunk.... szar ám nagyon reggel, másnaposan a fogdán ébredni.....
Sziasztok!Srácok hol lehet Suzuki Gsr feliratú dzsekit venni vagy csináltatni?Állítólag létezik ilyen is!
Jó napot!
Még olvasva is átjött a feeleng,szeretem amikor állatok az emberek! Gecire xar,hogy ne tudtunk menni..... De legalább klpek ,meg leírás,.....Para dobta a csúcsot most szerintem: "Joceet meg átküldtük volna a bálba edzeni" ezen majdbefostam a röhögéstől Kiráááályok vagytok!
Csak a Ginot tudnám,hogy miért nem vakkant be a fórumba....
nem baj!de ezredes
Ez nem Suzuki ! , ,
Tavaszi , őszi motornak ! , ,
na indulok alkudozni erre vagy R1-re
nekem mind 1 minek híjjod
Mit nem értesz ?
Nem , ez nem chopper , hanem power cruiser . , ,
ehhez kell bőrmellény
Mindig a nők mondják meg , hogy mit csinálhatunk , ha azt akarja megveszem a hayabuxa mellé ! , ,
Jó fej az biztos,,,,,,,,,,,,,,,,,az enyém is ilyen Ő is jaj apa,így+úgy aztán + vedd meg bazd+úgy sem hagyol békén míg meg nincs
Imádom is érte ! , , ,
Emo-s logisztika ? ,
há vagy valami,,,,,,,,,,,,,,,,Yvettet bírtam mikor mondta"vedd meg bazdmeg"
Kíváncsi vagyok , mikor lesz olyan .
Intruder ? , ,
én is örültem nekik + mindenkinek de mán 1x mindenki eljöhetne
az az élet felfogás nagyon messze van tőlem,,,,,,,,,embernek legyen célja és ÉLETE!befordul hitvány szarok de te is olyan vagy mint én!nekem sport moci kell,neked Intruder,tavasszal hozzá építés a házhoz stb,stb nem sírni kell ,,,,,,,,,,,,,,ténykedni jönni menni variálni és Funky,rock,soul,rap zenét hallgatni !a lányomat kiütöm a bugyijából ha ilyen akar lenni ,,,,,,,Te is ezt csinálnád ,csinálod
Fáradt voltam , én tegnap is dolgoztam . A sikerélmény megvolt , mert a Ginoék eljöttek . , ,
Nem mindig értem amit mondasz :
irritálnak = tetszenek ? ,
GR!
Nagyon sajnálom, hogy nem volt meg a "sikerélmény" tegnap!
Következőre 5 üveggel hozok, na, akkor talán történik is valami, mert sajnos tegnap csak "fa" arccal üldögéltetek az asztal mellett!
Semmi izgalom, semmi szórakozás!
Hát nehéz is a bányászmotorosok élete ám!
annyira irritálnak a buzis séróval,meg a 20dkg test alkatukkal,hogy