Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sem!
nem
Már láttam a görög oldalon , ez egy görög srácé .
Kemény ! , ,
Nem kell senkinek ?
Feltétel nélkül van igazatok a decemberi motorozással kapcsolatban, többször írtam,mondtam neki, h rövidebbeket, kevesebbet, lassabban, és látod nem a 2/a- 180-nál dobta, hanem egy szimpla közúti nem érdekel, h te is ott vagynál!
Semmi, karc nélkül megúszta kb 20km/h volt sebesség, lámpától indultak, és a szemből jövő corsás balra kanyarodva nem adott elsőbbséget!
Maci a dolog vége az lett, h elismerte az autós a felelősséget és rá is írták a kárbejelentőre!
Szia Tybee
ettől még tartom. 10 fok alatt te is belassulsz, csak neked szerencséd volt.
nem plusz 5fokban kell össze szokni a mocival ráadásul az autosok sem számítanak már motorosra decemberben sajnálom a Zs2 spanidat de ahogy olvastam azért ő is benne volt
Szia Maci
Egészségedre! Van bay
Maci, neki ezt dobta a gép, úgy ahogy nekem a 650-et! Jó vételnek érezte, lecsapott rá 3 hónapja! Azóta le se szál róla, ha az idő engedi! Nem motorozik, hanem motorozgat, próbál összeszokni a vassal, hogy tavaszra bátrabban vállalhasson túrákat, ezeket mind-mind én is így csináltam, megértem Őt! Végezetül nehogymá az legyen a hülye, és nem az aki nem ad elsőbbséget
Nem szivesen mondok ellent veled szemben, de talán nem ismered a nagy kerek sztorit onnantól,h Zsé2 vett egy SV-t!
Grkrisz nézd meg ezt........ linkhttp://www.youtube.com/watch?v...
még az is baj,hogy ilyen hidegben a kéz sem reagál úgy ahogy kéne
ja most olva stam
Hali !
gyorshajtásban írogat,nagy baja nem lehet
én múlthéten
szia Tibcsi
Jó Reggelt ! Jó Miklós napot !
ilyen sajna van,,,,,,,,,,,, remélem a pilóta nem sérült
bebasztam mint a csacsi
Henti, neki volt tegnap az autós afférja, ahol az autós nem ismerte el végül a felelősségét? Miért kell még ilyenkor mocizni? Hideg van, és gyorsan megvan a baj, és az SV1000 sem az a hajde gyenge motor.
Talán most jobban látszik, ezt mindig elszúrom!