Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap kaptam szurit és nagyon fájt
csak a szeretetem egyszerűsített kivetülése
jaj de ölelgetős vagy ma
nem értelek,,,,,ja már ,de ,,,el is felejtettem én azt ami veled volt,,,én általánosságban beszéltem,,,a gázt a tégla is tudja húzni,csak fel kell kötni
Ne "övönalulozzá" bamme megállni mi? beszótá? asszem be,célzás vót? (nem,találat ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ )
és ez miért jó,hogy annyival mész?nem a gázt kell tudni húzni,hanem tudni kell kanyarodni,de legfőképpen megállni,,,,,,,persze nem úgy mint én,hogy 191nél ki rakom magam sztenderre

bár ha proptechel fel lehet húzni a Kutyulimat annyira, hogy megdöntsem a kerórekordot ,ami 305km/h-nak kell lenni,akkor belerakatom én is
Prop-Tech féle Gear To Dash cuccot bele,és nem torpanik meg kéccáötvenné 16 matyiba kerül.... semmit többet nem tudok elmondani,kapcsojjákkikérem!
Sziasztok!
lehetetlen,mert 250nél letilt mindenhogy a B-King tsanyiét próbáltam,,,,nem ment többet,de azt hegyen völgyön kétszeméllyel,púprarakva,de kerékre nem akart feljönni az istenért sem
szassz MACÍÍÍÍÍÍ! Mikó gyüssz ?
castrolt használsz te is. Egy normális olaj lehalkítja ezt a hangot, de már az újnak is van minimális hangja.
Pityu.... a Te motorodnak az elején van a segge? Átalakítottad? Pár képet dobhatnál róla......
Szia! Bocsi, nos ez az eredeti nick -em.
Nem tudtam fellépni, így másik néven jelentkeztem, ami nincs kitöltve ... f01
Az infó azért érdekelne, mert most akarok motort venni, 13 e km van benne, még nincsen 18 e-s szervíz ...
Azért felrakhatnál magadról valami "kivagyok-mivagyok"-ot!
Adatlapon!
Szia! Nem annyira normális, de nem gond. Most közelíted a 18.000 -es szervizt? Ott beállítják a szelphézagot korongokkal, meg nindent. Nekem is ekkörül jelentkezett. Szóval nem gond, csak sokba kerül!
Sziasztok!
Lenne egy szakmai kérdésem. Az normális dolog ha a motor (gsr600) hidegen enyhe kis zajt ad ki? Olyan mintha a lánc szólna kattogna kicsit, de amint felmegy a víz 70 fok körüli értékre már egészen halk a kopogó hang. Ez csak alapjáraton van, fordulaton semmit sem hallani, ebből gondolom talán a lánc lehet? Vagy ez normális jelenség?
Köszi az infót!
f01
Köszi, h vigyázol a szemem világára!
Vsznü nem megyek, remeg kezem lábam, beindult a karácsonyi vásárlás, sok a dolog!
Jó Reggelt!
Elindultam, vigyázzon magára Mindenki, én is azt teszem. Előttem van 1500 Km, motor nélkül.
Komolyan kérdem, hogy eljön vasárnap valaki vacsizni az Andrettibe? Ez egy előszilveszter lesz ott. 16 órakkor a Bitter Sanyi beszámol a Man szigeti utcai enduransz versenyéről. Én ott leszek hívatalból, mert szponzorálom ezt a bulit.
Ha jöttök, szóljatok, mert akkor szombaton lefoglalok egy asztalt a csapatnak.
Szia Marci!
Remélem jó minden!
Hétvégére lesz SV 650 himzéses sapi!
Csakhogy ne süssön a nap a szemedbe!

Lassan húzok vizstintesbe, mert holnap megint 2 nap önkinzás kezdődik! Jó Éjt!
szevasztok....
HI. Ma motoroltam . Kerepes - Zugló - XI.Vahot utca - Zugló -
Kerepes. Jó volt. Kicsit csúszott az elején a segge.