nem értelek,,,,,ja már ,de ,,,el is felejtettem én azt ami veled volt,,,én általánosságban beszéltem,,,a gázt a tégla is tudja húzni,csak fel kell kötni
és ez miért jó,hogy annyival mész?nem a gázt kell tudni húzni,hanem tudni kell kanyarodni,de legfőképpen megállni,,,,,,,persze nem úgy mint én,hogy 191nél ki rakom magam sztenderre
bár ha proptechel fel lehet húzni a Kutyulimat annyira, hogy megdöntsem a kerórekordot ,ami 305km/h-nak kell lenni,akkor belerakatom én is
Sziasztok!
lehetetlen,mert 250nél letilt mindenhogy a B-King tsanyiét próbáltam,,,,nem ment többet,de azt hegyen völgyön kétszeméllyel,púprarakva,de kerékre nem akart feljönni az istenért sem
Szia! Bocsi, nos ez az eredeti nick -em.
Nem tudtam fellépni, így másik néven jelentkeztem, ami nincs kitöltve ... f01
Az infó azért érdekelne, mert most akarok motort venni, 13 e km van benne, még nincsen 18 e-s szervíz ...
Szia! Nem annyira normális, de nem gond. Most közelíted a 18.000 -es szervizt? Ott beállítják a szelphézagot korongokkal, meg nindent. Nekem is ekkörül jelentkezett. Szóval nem gond, csak sokba kerül!
Sziasztok!
Lenne egy szakmai kérdésem. Az normális dolog ha a motor (gsr600) hidegen enyhe kis zajt ad ki? Olyan mintha a lánc szólna kattogna kicsit, de amint felmegy a víz 70 fok körüli értékre már egészen halk a kopogó hang. Ez csak alapjáraton van, fordulaton semmit sem hallani, ebből gondolom talán a lánc lehet? Vagy ez normális jelenség?
Köszi az infót!
f01
Jó Reggelt!
Elindultam, vigyázzon magára Mindenki, én is azt teszem. Előttem van 1500 Km, motor nélkül.
Komolyan kérdem, hogy eljön vasárnap valaki vacsizni az Andrettibe? Ez egy előszilveszter lesz ott. 16 órakkor a Bitter Sanyi beszámol a Man szigeti utcai enduransz versenyéről. Én ott leszek hívatalból, mert szponzorálom ezt a bulit.
Ha jöttök, szóljatok, mert akkor szombaton lefoglalok egy asztalt a csapatnak.
bár ha proptechel fel lehet húzni a Kutyulimat annyira, hogy megdöntsem a kerórekordot ,ami 305km/h-nak kell lenni,akkor belerakatom én is
lehetetlen,mert 250nél letilt mindenhogy a B-King
Nem tudtam fellépni, így másik néven jelentkeztem, ami nincs kitöltve ... f01
Az infó azért érdekelne, mert most akarok motort venni, 13 e km van benne, még nincsen 18 e-s szervíz ...
Adatlapon!
Lenne egy szakmai kérdésem. Az normális dolog ha a motor (gsr600) hidegen enyhe kis zajt ad ki? Olyan mintha a lánc szólna kattogna kicsit, de amint felmegy a víz 70 fok körüli értékre már egészen halk a kopogó hang. Ez csak alapjáraton van, fordulaton semmit sem hallani, ebből gondolom talán a lánc lehet? Vagy ez normális jelenség?
Köszi az infót!
f01
Vsznü nem megyek, remeg kezem lábam, beindult a karácsonyi vásárlás, sok a dolog!
Elindultam, vigyázzon magára Mindenki, én is azt teszem. Előttem van 1500 Km, motor nélkül.
Komolyan kérdem, hogy eljön vasárnap valaki vacsizni az Andrettibe? Ez egy előszilveszter lesz ott. 16 órakkor a Bitter Sanyi beszámol a Man szigeti utcai enduransz versenyéről. Én ott leszek hívatalból, mert szponzorálom ezt a bulit.
Ha jöttök, szóljatok, mert akkor szombaton lefoglalok egy asztalt a csapatnak.
Remélem jó minden!
Hétvégére lesz SV 650 himzéses sapi!
Csakhogy ne süssön a nap a szemedbe!
Lassan húzok vizstintesbe, mert holnap megint 2 nap önkinzás kezdődik! Jó Éjt!
Kerepes. Jó volt. Kicsit csúszott az elején a segge.