teljesen igazad van, ha motorod van azt hiszik milliomos vagy.... legalább neked nem kell tartanod, a ...beállok egy bokor mögé, és hátulról bemérem a motorosokat, fizessenek a köcsögök.... kedves szervektől! Erősen elgondolkozok a kormányon, először Pazzaz-t nézegettem, de sok különbséget nem látok köztük.
amit kintről hozznak,,,,,valami dögöt,,,,de majd csak aha picike megszületett,,,,addig jegelem a motorozást,,,igy is annyit menttem 3 év alattmint más 10 évben sem most gyerekágy,meg stb...re kell a zsé gixi 1.0,vagy cbr 1.0,azt megy rá a komárnói rendszám,,,,én ezeknek a tolvaj lehúzkodos köcsög banda zsebébe egy forintot nem teszek,,,,majd ha ők sem lopják ki,akkor én is odaadom,,,,,de ilyen tehek mellett ithon nem éri meg motort tartani megy a picsába a háztól,,,szívem szakad meg,meg neki köszönhetem ezt a csapatot,meg az új kedvesem,akitől a babánk jön,de legföképp azt,hogy megmentette az életem az esésnél,,,mert ha ne marad kint az út széln,akkor sosem találnak meg,vagy csak már mikor késő,,,,,,,,de döntenem kellett,,,,remélem jó gazdája lesz,,,,olyen mint én,vagy jobb
nekem magura van fent,,,nagyon erős,és szép,,,,,tökélet4es,,ha kell,eladom az enyémet nekd egy 20asért,emelővel cakkli pakkli van sportdobom is,,,,öcsöimura,azt meg 30ért
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Le akarom cserélni a gyári kormányt, és látom itt már többen megtettétek. Milyenre érdemes? Nektek már van tapasztalatotok benne.
keresek képet
Gekko....
Nagyon jól tolod!