Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No vita
mennyiért csinálták meg a telószáraidat új olajjal?
remélem memorizáltad a csavarok helyét.....
Vaszilij Vazelin az Ukrán haver
már jó lenne,,,,,,,,,,,,, remélem idén többet motorozunk,kevesebbet vitázunk
síkosító?
akkor itt az ideje,hogy felmelegítsétek az időjárást is,
ne félj ! nemfog fájni
mi már régóta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mit akartok Ti csinálni velem? megakartok kupálni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,már Ti is PUSTIK vattok?
na akkor EINSTAND,csak azé,me valahogy meg kell degelni,mondd neki hogy ez van,a címet tudod
na ezt megkaptad bunkókám és nem engem védett evvel,hanem Ő szopott a szétszedéssel személyesen..... ja hogy nem pontosan azt mondtam Neki,amit Te nekem a telóba..... ..... de majdnem ugyanazt....
Nem az enyém a telefon, hanem egy igen befolyásos emberé..... ne kívánd, hogy elmondjam neki, hogy hol van a telefonja és nem kapja vissza...
azé mondom majd Fndivel kikupálunk
Már bocsi, de a konvertáló szerkezetben (Gekko) van a hiba..... mert én nem mondtam, hogy csillagfejű és pontosan elmondtam, hogy hol és mennyi van...... az, hogy ez az infó nem úgy jutott el hozzád, arról nem én tehetek!
Látom Te is
Na itt csinálok eseményeket
ezt miből gondoltad? Más is szokik itt rosszindulatuskodni.....vagy nem? Ha nem akkor a Te inged,ha meg igen,akkor ne vedd magadra az inget.....
Szia !

Követem az eseményeket .
Nem ott volt a csavar, nem csillagfejű volt, és nem annyi, mint amit mondtál! Még a normál díjas hívásért is kár volt, nem hogy az emeltdíjasért!
pfúúúú hülye gyöki
pedig ha jössz segíteni...mit segíteni ,...pontosítok: ha jössz és összerakod,akkor vissszaadom a telódat hmm,na?
jó 5let,hánem? háde
Kimentem a börzére , de az idő rátette a nyomát !

Majd június 6.-án
viccelt Maci is én is!nem érted te gyökér,,,,,,,,,,,,, kire gondolsz?mond ki !én rám
Szassz Tybee csak forgolódsz,vagy befordultál?
Csináltatok magamnak egy 06-90-es számot..... aztán szaktanácsért kérem azt hívni....