Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segg
ilyet nem tennék soha
Köszönöm.......Te egy Úr vagy A Bt014 esem is megvan,8000 van benne,tán kibírna még 2000 km et,de nem szeretném visszarakni,ha nem muszáj,talán megérkezik a Dragon Corsa3,vagy valami óccsó beesik,mert ilyet szeretnék!
És a telódat kitisztítom,természetesen, az fndi ét is megcsinálom talán holnap.....
vagy belepisilt én kinézem belőle
Jó estét!

Para.... Gekkonál van azáru!
(azért nézd meg a kupakot, hátha megpiszkálta és valami tesco-s lét öntött a kannába az eredeti olaj helyett )
tud róla valaki valamit?kutyussal mi történt?felhívott engem de éppen nem voltam itthon,hát hogyis mondjam...egy szórakozóhelyen voltam és nem tudtam neki segíteni,persze a másik telefonom otthon,még tel.számot sem tudtam neki adni
Pedig már vagy hárman dolgoznak a boltban...
Para jön az olyilé holnap
nehogy rá bízd, sosem lesz kész
Nálam van tartalékban 1-2 ezret bíró Qualifier, a túra előtt vettem le, mert azt már nem bírta volna ki. Ha kell tied lehet. Csak tisztítsd ki a mobilom.
Jövő hét végére tervezem Én is előszedni, a kiput kell csak felraknom azt kész
Itt van mellettem a bukóm meg a monitor mellett, a rura tittán vállfán alatta csimma, már megőrülök
Köszi Chucky! Rá gondoltam Én is
hátha addig összeszereljük a vasamat,ha lessz gumma rá,és akkor én is kigurulok,már dec 29 óta nem mentem....
Nomadnak bordó van,Ő rédei...kinézem belőle monnyuk hogy motorozott
Jó estét Mindenkinek!

Dixi-nek hívják és tuti nem ő volt mert spanyolban van!ahol állítása szerint kb 20-fokot mérnek! és azt mondta haza sem jön amíg nem lesz itt tavasz!asszem még egy darabig akkor nem jön haza
Irigykedtem rá az biztos. De ahogy láttam az időjárás előrejelzést, jövő hétvégén én is gurulok egy órácskát majd a városban. Az északi balatoni elkerülőn még simán volt hó az úton, fogalmam sincs honnan került elő a srác a balatoni utcákra, de látszott a tempón, hogy elvonási tüneteket kezelt.
Kori kimaradt, a jégre nem lehetett menni. Csak séta és kaja volt.
Az komoly Tatabánya környékén lakik az a srác akinek metálkolbi a GSR-je, és szokott ide írogatni néha, de tudom, h hogy híjják
ha volt a Balcsin akkor az igazi fanatikus
Koriztál
Üdv! Ki volt kb. másfél órája Balatonfüred előtt egy kolbászzsír (vagy bordó?) GSR-rel? Fekete index búrával, tuning kipufogóval? Elsápadtam az irigységtől ahogy tolta az 1 fokban...
csuma,akko én is mek alunni egyet...mit egyet...kettőőt
Henti...most tenti van?
Pihi van mindenhol , sikerült másodjára is bekajálnom, a sültoldalas veszélyes dolog, nem bírom abbahagyni a kajálást
http://www.youtube.com/watch?v...
bekakessz a télapó,meg én is amikor meghallgattam
a társasházé jöhet szóba. hétfőn kiderül h fizetnek-e
:D lesz!
Összeraktad már a GSR-t ?

KÉP legyen
OK !
Szasztok