Mellesleg, beszéltem még hétfőn azzal, akit a bódis-gyártónak hittünk (már nem emlékszem, hogy mi a település neve), picit más a munkakör, ők húsban utaznak
Ma megtaláltam az igazi telefonjukat, télleg kaposvári a cég, de még nem rádióztam nekik. Még nem tudom, hogy nálam mennyire aktuális mostanában
Sziasztok!
Ma felszereltük a GSR-re a Sebring dobokat! A katalizátor is felkerült a polcra. A szerény motorból egy vadállat lett.
Ui.: Soha nem lesz tavasz!
szevasztok !
előre mondom még nincs gsr-em endúrócrosstopikos marha vagyok ......de szimpatizálok erősen mert meggyőző a ló.......olyannyira , hogy végigjártam kereskedéseket és tájékozódtam áraikról is ......a kérdésem az lenne , hogy miket hallani mennyi lehet a szuper minimum ár amiért el lehetne hozni egy vadiúj lovat ..mit hallottatok negatív rekordként?/mindennel együtt regadó +forgalombahelyezés +áfa/ ha esetleg ebben tudnátok segíteni nekem megköszönném.
De bizalmatlan manusz vagy, he! Mindig a sötét oldalt látod mindenhol. Mi vagy Te, Darth Vader?
Az új autómotorban van egy Suzuki hírdetés, a szövege - többek közt- így szól: A motorkerékpárok versenyében szintén vezetünk: 2006 az 5. olyan év volt, amikor a Suzuki végzett az élen. A 3662 eladott motor között a GSR-600 volt a legkedveltebb.
Nem véletlenül!
Valahogy meg kellene tudni, hogy az alvázszámból kiderül-e, hogy K6 vagy K7 ?
Az autóknál ez működik, azokat ismerem.
Elég alapos akarok lenni, nehogy K6-ost próbáljanak adni K7-esnek!
Ha úgy lenne,már én sugároznám az összes tv,rádió adást! Neem lapátolok,csak szaladozok jobbra-balra+föl s alá,ahogy azt ilyenkor szokták!
Miért kellenek a számok?Egyébként nagyon szivesen,de csak este 7-körű érek haza!
Ma megtaláltam az igazi telefonjukat, télleg kaposvári a cég, de még nem rádióztam nekik. Még nem tudom, hogy nálam mennyire aktuális mostanában
Tezsék má kielégíteni áz igényeket
Azonnal képeket!
Videókhoz hangokat (is) !
Az érdekelne engem is! Miféle dob az?
Ma felszereltük a GSR-re a Sebring dobokat! A katalizátor is felkerült a polcra. A szerény motorból egy vadállat lett.
Ui.: Soha nem lesz tavasz!
Akkor küldtem a mailt!Remélem segít,bár nem hinném,h ilyennel próbálkoznának!
előre mondom még nincs gsr-em endúrócrosstopikos marha vagyok ......de szimpatizálok erősen mert meggyőző a ló.......olyannyira , hogy végigjártam kereskedéseket és tájékozódtam áraikról is ......a kérdésem az lenne , hogy miket hallani mennyi lehet a szuper minimum ár amiért el lehetne hozni egy vadiúj lovat ..mit hallottatok negatív rekordként?/mindennel együtt regadó +forgalombahelyezés +áfa/ ha esetleg ebben tudnátok segíteni nekem megköszönném.
Ott meg csodálkoztak, hogy mi ez az érdeklődés, mi?
Ugyan oda futottak a szálaink! az alvázszámból!A tarka is ott landolt kérdésileg ahova én mentem!
(sugárzásra értem)
Ezt mondtam Rece bátyónak is, ennyi ember nem tévedhet!
De bizalmatlan manusz vagy, he!
Az új autómotorban van egy Suzuki hírdetés, a szövege - többek közt- így szól: A motorkerékpárok versenyében szintén vezetünk: 2006 az 5. olyan év volt, amikor a Suzuki végzett az élen. A 3662 eladott motor között a GSR-600 volt a legkedveltebb.
Nem véletlenül!
Az autóknál ez működik, azokat ismerem.
Elég alapos akarok lenni, nehogy K6-ost próbáljanak adni K7-esnek!
Miért kellenek a számok?Egyébként nagyon szivesen,de csak este 7-körű érek haza!
Figyi, el tudod küldeni nekem e-mailben (adatlapomon) a motorod alvázszámát?
Lécciiiiiiii!
Mit csinálsz te Pakson? Csak nem lapátolod az atomot az erőműbe?