Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Mindenki és Kykee!

Hétvégére lelohad a ....lábad is!
Baba és Asszonypajtás hogy vannak?
Hm! GSR baba! Nem akármi!
Takarocc alunni?.....
a héten itt lehet a hátlap.....de Kájmester tudja ezt összekalapálni,de ő meg jövő 7 szombaton jön ide.....máshol meg nem tudnak vele mit kezdeni.... ez ilyen "egyszerű" dolog....
Jó reggelt!
Ilyen egy szemét időt remélem ti jól vagytok,,,,,,az én patámat hazavágta,bedagadt ettől a mocsok esőtől,,,,és ma motorral akartam menni dolgozni
Jó reggelt

Mi újság?
És köszi a tegnapi látogatást
jó reggelt........ ez nem jó.......na majd 1 hét múlva jó lesz tán.....
Na legyetek jók
de legalább tegnap gurultam egy jót
micsoda mák
Jó reggelt!

Kiegészítelek Tybee bá.....
Hideg, sötét, eső.....
Jó Reggelt !

Hideg-eső-munka Semmi jó
Jóreggelt Tesók!

Hogy Ti minek alszotok annyit?
a parra jobb nálam
Jó estét, sziasztok!

Ez van

Viszlát!
Üdv a Klánnak!
Hétvégi guriga?
Én vasárnap megyek szlovákia felé. Hétfőn is mennek valamerre valakikkel? Lesz valami?
Vagy nem
Üdv tesa
Hát akkor a szünetben zenét sugározunk (hálám jeléül ahétfői gurulásra)link
Sziasztok
A második képen jól látható mennyire csudás a motorom , ami nem látható, hogy a két különösen jó barátom , között nem látványosan, de s kifinomult szemek számára észrevehetően minntha csökkenne a külömbség bár ehez nekem kurva jó napot kell kifognom, nekik pedig ezzel arányosan szart
köszönöm hogy érdeklődsz,nagyon ééédi vagy
kár,pedig példásat mentünk
Sziasztok!
Szai Hayacsajka,,,, mi volt tegnap?mi a helyzet
nekem nem tudták hogy van jogsim motorra is,volt is belőle családi perpatvar...
de jobb híján elfogadták a dolgot,ma már Anyukám a legbüszkébb rám hogy motorozom
Nekem a fateron ugyanezen gondolat alapján nem vett semmilyen járművet nekem a 24-es csepel bicikli után.....
Szia . Tudom, h nem ebből kell kiindulni. De........... szülő vagyok és a motorozás igenis veszélyesüzem. Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha esetléeg baleset lenne. Nem tudom, h ez a gondolat miért csak most jut eszembe. Az ,M, es jogsija meg van és volt neki egy nagy szerelme is . Ő
Akkor majd megy jogsi nélkül....
Pedig tudok egy jó oktatót, ő megtanítja.... nem csak levizsgáztatja!