Én is a Nagyvas-on vettem, a "Lucas Superbike" nevű acélkormányt, nem sokkal szélesebb a gyárinál, viszont alacsonyabb, a gyári végsúly nem megy bele, mert vastag a fala, viszont én túrtam hozzá a neten egy szintén Lucas gyártmányú végsúly, aminek súlya nincs, igy csak elzáró, de legalább belemegy simán.
Végsúly: Link
GSR-t ugyan nem láttam de a lényeg hogy 22mm legyen a külső mérete és ne a vastag falú mert a kiemelőbe bele fog férni de a kormánysúly nem.
A nagyvason lévő acél lucas kormányok nekem bejöttek.Alacsonyabb és szélesebb picit mint az SV gyári tacskó kormánya.
Bár a kormányt bementem a boltba megdumáltam velük hogy elviszek egyet kifizetem és rápróbálom hogy jó e.Ha nem vittem volna egy másikat.De jó lett.
na akkor most vki mondja el szépen lassan mint szőkenőnek h a kormány választásnál hogy is van: nekem annyit mondtak h a gyári végsúly nem jó bizonyos mérethez. más sem jó kiemelő mi az ami jó a gyári helyére. és mik ezek a méretek. nem értek hozzá én csak azt akarom h kevésbé legyen magasan mint a gyári
http://www.autonavigator.hu/sz...
Olvasni való, + a képeket nézegetni!
Bahhameg! Mán megint az fndi ülését rakták ki a cikkbe!
Más nincs is a világon?
5 percre dugta oda Alsóörsre az orrát és cikk van róla!
Ja! Bocs! Üdv mindenkinek!
Holnap 9-kor indul egy hosszú túra Törökbálintról!
Kalocsa, Szelidi tó, Hajós, . Lightos guriga!
Még van hely!
Viszont kormányvégsúlyt kapsz az imetben mindenféle méretben.
és a vastagsága?
a hossza?
hány elem kell bele....stb....
sztem mindenképp alu kormányt vegyél, és kis átalakítással mindegyikbe bele lehet tenni a gyári végsúlyt....
Végsúly: Link
és ottan ez milyen üzlet vazze?
valami sportbolt, vagy mi?
A nagyvason lévő acél lucas kormányok nekem bejöttek.Alacsonyabb és szélesebb picit mint az SV gyári tacskó kormánya.
Bár a kormányt bementem a boltba megdumáltam velük hogy elviszek egyet kifizetem és rápróbálom hogy jó e.Ha nem vittem volna egy másikat.De jó lett.
akarok venni egy aláöltözőt, kis segítség kellene hogy milyet vegyek?
minőség?
márka?
stb....
Györ, Sopron felé nem esik!
Hogy a Fax csöngessen rá az esőfelelősre!
Esik az eső
Motorozás megint elmarad
Olvasni való, + a képeket nézegetni!
Bahhameg! Mán megint az fndi ülését rakták ki a cikkbe!
Más nincs is a világon?
5 percre dugta oda Alsóörsre az orrát és cikk van róla!
Ja! Bocs! Üdv mindenkinek!
Holnap 9-kor indul egy hosszú túra Törökbálintról!
Kalocsa, Szelidi tó, Hajós, . Lightos guriga!
Még van hely!