Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi olyan van nekem is
esetleg fel tudok kínálni egy hússzínűt a titán helyett Az elem be van építve
hát ezek is nagyon fontos dolgok és amit még mondanék erre azt megtartom magamnak
vigyázz nem mindegy, hogy az egész vibrál vagy csak a hegye....
ja, csak ott nincs alsó. Vettem rövidujjú pólókat 999/darabért.
Viszont kormányvégsúlyt kapsz az imetben mindenféle méretben.
egyem meg az életedet....
és a vastagsága?
a hossza?
hány elem kell bele....stb....
figyu csaj vagyok úgyh a legfontosabb a színe titán
köcce cshaje.....
sztem mindenképp alu kormányt vegyél, és kis átalakítással mindegyikbe bele lehet tenni a gyári végsúlyt....
sztem a decathlonba olcsót
Én is a Nagyvas-on vettem, a "Lucas Superbike" nevű acélkormányt, nem sokkal szélesebb a gyárinál, viszont alacsonyabb, a gyári végsúly nem megy bele, mert vastag a fala, viszont én túrtam hozzá a neten egy szintén Lucas gyártmányú végsúly, aminek súlya nincs, igy csak elzáró, de legalább belemegy simán.
Végsúly: Link
kösz dzsínó!
és ottan ez milyen üzlet vazze?
valami sportbolt, vagy mi?
GSR-t ugyan nem láttam de a lényeg hogy 22mm legyen a külső mérete és ne a vastag falú mert a kiemelőbe bele fog férni de a kormánysúly nem.
A nagyvason lévő acél lucas kormányok nekem bejöttek.Alacsonyabb és szélesebb picit mint az SV gyári tacskó kormánya.
Bár a kormányt bementem a boltba megdumáltam velük hogy elviszek egyet kifizetem és rápróbálom hogy jó e.Ha nem vittem volna egy másikat.De jó lett.
Kint a M1-esnél van egy outlet......ott van pár ezer forintért HH és teljesen jó és megdelelő, a dry-t vedd
hali all!
akarok venni egy aláöltözőt, kis segítség kellene hogy milyet vegyek?
minőség?
márka?
stb....
na akkor most vki mondja el szépen lassan mint szőkenőnek h a kormány választásnál hogy is van: nekem annyit mondtak h a gyári végsúly nem jó bizonyos mérethez. más sem jó kiemelő mi az ami jó a gyári helyére. és mik ezek a méretek. nem értek hozzá én csak azt akarom h kevésbé legyen magasan mint a gyári
nem vagyok boszorkány nem azért esik az eső h ne fájjon a szívem h nincs motorom
úgy néz ki ha nyitok egy motormosót meglesz a lé a motoromra
Üdv a Klánnak!
Györ, Sopron felé nem esik!
Hogy a Fax csöngessen rá az esőfelelősre!
Jó Reggelt !

Esik az eső Szolnokon .

Motorozás megint elmarad
És ilyenkor nincs motorom...
http://www.autonavigator.hu/sz...
Olvasni való, + a képeket nézegetni!
Bahhameg! Mán megint az fndi ülését rakták ki a cikkbe!
Más nincs is a világon?
5 percre dugta oda Alsóörsre az orrát és cikk van róla!

Ja! Bocs! Üdv mindenkinek!
Holnap 9-kor indul egy hosszú túra Törökbálintról!
Kalocsa, Szelidi tó, Hajós, . Lightos guriga!
Még van hely!
Mikor...mikor....mikor menjek érted?
....az én motorom is koszos...