Van még egy Dobogókős felvétel,de azon jobban remeg-úszik a kép.
Majd abból is kicsípek valamit.
Most mennem kell,várnak minket ebédre (hallé bográcsban )
Hétfőn déli 12 órakor zárjuk a jelentkezést a vezetéstechnikai oktatásra, ha,- és remélem nem így lesz,- nem telik be a 12 fős lista, akkor az üres helyre lehet jelentkezni az eredeti feltételektől eltérve. Ide fölrakom a névsort 12,00-kor. Az esetleges szabad helyekre 13,30,00-tól lehet jelentkezni, szintén itt. A bejelentkezés idejét itt ,- szerencsére,- másodperc pontossággal láthatjuk, így nem lehet vita a sorrendben.
Átadom, de csak holnap...... már alszik.
Lent voltunk Sárkeresztesen falunapon.....rengeteget rohangált, pörgött....így Szfvárig bírt fent maradni hazafele és utána elaludt a kocsiban, hazáig. Felhoztam, kicsit megébredt, de már alszik újra..... 20 perce jöttünk meg.
most pedig vacsorálom magamba befelé az őzpörköltet, amit az öregem főzött most este a falunapi focistáknak ...is..., 8-ra lett kész..... Tegnap este rohant neki szerencsétlen, egy ólom darabnak az erdőben
Kezdjük az elején.
Mivel csak ideiglenesen lehet kivonatni, mert ha véglegesen volt, akkor le kell adni bontóba, onnan igazolás....stb.
Tehát az ideiglenesen kivont jármű automatikusan visszahelyeződik a forgalomba a kivonási időtartam lejárta után. Ha közben lejárt róla a vizsga, akkor kell minden egyéb (érvényes KGFB....stb.) a vizsgához..... de csak útvonal engedéllyel mehet el vizsgára. (hivatalosan)
Csak a felső látszik a fényképen, de ugyanilyen van lejjebb is.
látom már stabilizálódik a kamcsi
Majd abból is kicsípek valamit.
Most mennem kell,várnak minket ebédre (hallé bográcsban
Nagyon lebutítottam a konvertálással így elég szar,de nézhető
http://youtu.be/j7lhH0jIpm8
Gurul valaki valamerre?
Széles Utat!
Természetesen!
Majd hívj!
Lent voltunk Sárkeresztesen falunapon.....rengeteget rohangált, pörgött....így Szfvárig bírt fent maradni hazafele és utána elaludt a kocsiban, hazáig. Felhoztam, kicsit megébredt, de már alszik újra..... 20 perce jöttünk meg.
most pedig vacsorálom magamba befelé az őzpörköltet, amit az öregem főzött most este a falunapi focistáknak ...is..., 8-ra lett kész..... Tegnap este rohant neki szerencsétlen, egy ólom darabnak az erdőben
Motorral: 9-10-11
Van hely! Akinek kedve és ideje van, az gyűhet!
Üdvözlöm a kedvenc unokapótlékomat!
A héten voltam szabin....az egész cég.... ezen a héten lett volna jó.
Ha tudsz jönni az okulásra,- 2 napos,- akkor regisztráld magad a Motorostestvériségen!
Mivel csak ideiglenesen lehet kivonatni, mert ha véglegesen volt, akkor le kell adni bontóba, onnan igazolás....stb.
Tehát az ideiglenesen kivont jármű automatikusan visszahelyeződik a forgalomba a kivonási időtartam lejárta után. Ha közben lejárt róla a vizsga, akkor kell minden egyéb (érvényes KGFB....stb.) a vizsgához..... de csak útvonal engedéllyel mehet el vizsgára. (hivatalosan)