Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Henti volt ma nálam,elcserélte az esvét,,,,,,,,,,,,,,,,
Ha megvan a fojtószelepházad (SDTV), akkor azon rajta kell lennie.
Csak a felső látszik a fényképen, de ugyanilyen van lejjebb is.
lehet, hogy nekem van TPS raktáron...hogy néz ki? Gino, van képed róla?
Sziasztok!
jó kis vidi

látom már stabilizálódik a kamcsi
téged meg hívhatlak,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,
Jó kis vidi!grat
Van még egy Dobogókős felvétel,de azon jobban remeg-úszik a kép.
Majd abból is kicsípek valamit.
Most mennem kell,várnak minket ebédre (hallé bográcsban )
Tejjesen jó lett ez a Psztlászló-sztkeresz szakasz (ha nem tévedek) bekerült nállam a top 3-ba! Szép a hely, aránylag jó a csík is és nincsenek sokan!
Kivágtam egy kis részt amin rajta vagy...
Nagyon lebutítottam a konvertálással így elég szar,de nézhető

http://youtu.be/j7lhH0jIpm8
Szia , milyen lett a video , visszanézném
Jó reggelt mindenkinek!
Hétfőn déli 12 órakor zárjuk a jelentkezést a vezetéstechnikai oktatásra, ha,- és remélem nem így lesz,- nem telik be a 12 fős lista, akkor az üres helyre lehet jelentkezni az eredeti feltételektől eltérve. Ide fölrakom a névsort 12,00-kor. Az esetleges szabad helyekre 13,30,00-tól lehet jelentkezni, szintén itt. A bejelentkezés idejét itt ,- szerencsére,- másodperc pontossággal láthatjuk, így nem lehet vita a sorrendben.
Jó Reggelt Klún!
Gurul valaki valamerre?

Széles Utat!
Ha tudom, megoldom!
Természetesen!
Majd hívj!
Szeretnék majd valamit kérni lengyelből.... a tesómnak.
Átadom, de csak holnap...... már alszik.
Lent voltunk Sárkeresztesen falunapon.....rengeteget rohangált, pörgött....így Szfvárig bírt fent maradni hazafele és utána elaludt a kocsiban, hazáig. Felhoztam, kicsit megébredt, de már alszik újra..... 20 perce jöttünk meg.

most pedig vacsorálom magamba befelé az őzpörköltet, amit az öregem főzött most este a falunapi focistáknak ...is..., 8-ra lett kész..... Tegnap este rohant neki szerencsétlen, egy ólom darabnak az erdőben
Júli 15-16. Dolgozni.

Motorral: 9-10-11

Van hely! Akinek kedve és ideje van, az gyűhet!
Sajna, ez van!
Üdvözlöm a kedvenc unokapótlékomat!
Mikor mész lengyelbe legközelebb?
Nem tudok sajnos.... már meló van.
A héten voltam szabin....az egész cég.... ezen a héten lett volna jó.
Gino!
Ha tudsz jönni az okulásra,- 2 napos,- akkor regisztráld magad a Motorostestvériségen!
Kezdjük az elején.
Mivel csak ideiglenesen lehet kivonatni, mert ha véglegesen volt, akkor le kell adni bontóba, onnan igazolás....stb.
Tehát az ideiglenesen kivont jármű automatikusan visszahelyeződik a forgalomba a kivonási időtartam lejárta után. Ha közben lejárt róla a vizsga, akkor kell minden egyéb (érvényes KGFB....stb.) a vizsgához..... de csak útvonal engedéllyel mehet el vizsgára. (hivatalosan)