Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki a kék motoron ül , az egy állat ! ,
Jöttünk haza Kalocsáról ketten , mert a csajok kocsival jöttek inkább , és egyszer kétszer ránéztem az órára , mert olyan soknak tűnt egy két kanyarban a tempó , erre mit látok : 220-240 kanyarban ! , ,
Az egyenesekről ne is beszéljünk !
Nagyon jó volt a halászléfesztivál , csak nem ettünk halat !
Tegnap nem tudtam bejelentkezni este , mert iszonyatosan bejagereztem a cimborámmal a telken . , ,
Hello mindenki ! .....
Attól még nagyon messze vagyok.
Igazábol nem is akarok senkit megenni,csak jó egy kicsit kimenni kanyargászni.
Te nagyon gyúrsz qqcson , ha így folytatod, hamarosan +eszed Para barit
Most
megyek dodózni
sziasztok!
itt volt valami, de már nincs semmi , mind megettem
ST-t
inkább semmi mint a valami,mert az már nem semmi
Pontosan!

A semmi van, az már valami..... az meg már nem semmi!
mi van itt?semmi?az már valami
Ott szokott lenni neki, gondolja a praktiker mellett csak elviszik alaptöltésnek.... mert a fehér arra való, neeeem?
Sipiapi láttam ma vasat a Lurdy melletti Praktikernél!
Néztem is, hogy némmán milyen szép Fehér Gsr!

Épp jöttem haza Gyógytornáról!
Te kerülj elő és ne irányítsd át a telefonod ha én beszélni akarok veled!
te gekko, miért nem tudok belépni a testvérisgre? Aszongya a felhasználónév nem létezik.
én sem nagyon tudok gurulni, hajtom a lét. Mi van a bejegyzéssel?
Ott születtem, néha járok arra.....Most Parajdon "sóbányáztunk" egy kicsit a családdal
Jó helyen vagy Te ott Svájcban,örülnék ha ott lehetnék én is..
hello, üdv mindekinek nem gurultam mar joideje sajnos , Svajcban vagyok tobb mint 3 hete... te vasarhelyi vagy amugy?
Szép napot Nektek!

adrenalinorult :
Szombaton délután fél 6 körül nem Te jöttél szembe a Koronkai úton Vásárhely felől?
Szia , tegnap a Mecsek pihenőhöz jött egy tag és megvizuálta az ülésemet! A kérdéseire szépen válaszoltam, végzett egy próbaülést, kérte a véleményemet, természetesen csak az igazat mondtam ˝˝1-10-ig skálán 10-es + esztétika˝˝...! Azt mondta ma hív téged
Üdv Mindenkinek!
Krakkó GYÖNYÖRŰ!
Ennyi. Látni KELL és nem beszélni róla! Szombaton városnézés és találkozás ZWIEC nevű nedűvel!
Csütörtökön,- oda, vasárnap Magas Tátra felé kerülve, szerpentineken keresztül,- összesen 1.100 km. Ezt NEKTEK is látni kéne!
én mentem strandra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Gyémánt Tbánya