Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én megfontolnék egy kórházzal szembeni pert.....
www.igazgyongybroker.eu
Érden van az iroda, bemész, és kiszámolják neked a legkedvezőbbet. 10 biztosítóval vannak szerződésben.
...de ...de megpróbálom...ö...mit is?
túl magasra rakod a mércét.. az neki nem fog menni
csinálj úgy mintha normális lennél és akkor hátha az elméről áttesznek egy másik osztályra és ott lesz olyan
Nincs nagyvizit, beöntés sem lesz.Sajnos nincs itt olyan nővér sem, aki szívesen megvizsgálhatna.
Dzsínóóó: ezt úgy se nem hisszük el! valami lett a fejeddel is.. szólj gyorsan a profnak hogy sürrgősen vizsgálja ki
áááá óvatosak nem leszünk! ez nem az a brigád esetleg a nővérkék még azok.. bár egy qrva nagy fecskendővel a kezükben nem is olyan biztos
Készülj mindjárt nagyvizit és kapsz beöntést is állítólag
Az a szar ebben a telefonon netezésbe, hogy hiába nyomok az előzmény gombra nem adja be. Szóval nemtudom ki mire írja, amit ír.
Na persze úgyis tudom, hogy nekem nem válaszol senki.
Szóval kapjátok be szépen mindannyian, de csak óvatosan mert fáj!
na azért te figyu! merre lehet téged fellelni? be kéne izzítani még Nordizkát is... áááá van süt meg fagyi ígéret ha meg elfogyott, akkor viszünk
te is
grat hozzá, jó melód van
mi a helyzet mostanság az 1-es parkolóval? Hopiékat nem ismered véletlenül? volt neki egy R1innen gépezete...
jöhet nekem is, mert csak 11-kor nyit a szomszéd kávézó
Reggelt,most értem haza melobol
1 forró KV
Jó Reggelt Mindenkinek !
aluggyyyáá
Szia Alex ... álnéven!
wake up!

most már én vagyok én... asszem
Gino! Seggbe leszel kurva ha nem épülsz fel:))))))

Alex...vagyok vagy ki a f@sz....
Csak én nem alszom?
fattyopó huje kocsogok
de távollétedben is szeretünk
akkor meg mit reklamálsz itten? gyógyuljál ezerrel, mert seggbe leszel baszarintva