Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak éppenséggel csendesebb lesz a blokk tőle és a váltó mint a vaj
Vagy 13 vagy 15. nem tudom pontosan, a mersz.hu oldalon fent van.
13 pénz...
Ja és 5-kor indultam pontban Budaörsről 5.35-kor pedig a tankoltam a Hungaroringes Mol kútnál. Lehet új saját rekord a városon keresztül?
mikor jövő héten és mennyibe is kerül
Oks, legközelebb megpróbálom ezt, árba is ugyan az mint a Castrol.
repsol, castrol én nem érzek semmi különbséget és 6000km olyan gyorsan eltelik h tök mind1 melyik megy bele utána jöhet a másik
Nem tudom kár-e annak aki nem jött ma Merszre, de nem volt eső. Viszont volt összesen 10 motoros. Nem fáztam, nem volt melegem, a gumi is tapadt az én tempómhoz és 19.15-kor zárt is a móka a sötétedés, de inkább a készülődő eső miatt. Bőven elég volt így is, elfáradtam (öregszem? ), fura volt, hogy szinte tök üres pályán köröztünk. Egy bukta volt, a nagyon jól menő Busás srác kicsúszott a vége felé a második kanyarban. A srácnak semmi baja és ahogy láttuk a motor is működőképes maradt.
Hazafelé is csak a Budaörs táblánál kapott el az eső... szóval jó volt. Aki tud jöjjön az év utolsó mersz estjére jövő héten.
itten nagyon a repsolra esküsznek
, Zoltán,nem vagy eléggé szelektív
Oks, köszi, gondoltam inkább rákérdezek itt, minthogy lehúzzanak a szervízbe.
te a gulyáslevest
Helyette, mit ajánlasz?
Motorosboltba ajánlotta a faszikám, hogy nyugodtan mehet bele, gondom nem volt még vele, igaz csak 2000 km mentem azóta ...
Na ja henti a tieden azt se hallanám ha beleöntenél egy vödör szöget úgyhogy
mittegyek főő
éstuttam , csak nem akartam leírni, nehogy faszság legyen
adatlap

köszi
háttén
ez ilyen, nincs ennek semmi baja nyugodtan megihatod a söröd,
ahogy a mester (Gino) mondaná még nem ugrott át a feszítő
jóestét
az 5. jelentkező kicsoda
soha életemben nem volt GSR-em, de ezt az oyilot simán felejcsedee
motorr.hu, itt nézd meg
sziasztok
Sziasztok! Keresek dekniket a vashoz. generátor és kuplung fedél kéne. Tudtok valami okosságot? elképesztő áron adják még bontottan is. köszi
lentebb is volt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Jó estét mindenkinek!
00:50-01:00 -nál hallani némi csörgő hangot.