Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le a kalappal!
rám számíthatsz, ott leszek
Volt már rá példa......
Ki tudja lesz-e még...
engem
"gyilkos"

De mennék motoroztatni......
türelmes vagyok én de igyekezzé
Ma nagy fába vágtam a feyszét
Úgy állnak a dolgok, h dec 5-re egy nagyszabásu figyelemfelkeltő motoros felvonulást esetleg kalap alá tudunkhozni pár barátommal a célya, hogy amotorosok több figyelmet kapyanak a közúti közlekedésben!
Talán sikerülhet valameyik fotbalklubb egyik földes páyáyát +csípni heyszinnek, ahol eddik 2 zenekar yátszana foyamatosan. Mivel mikulásról vanszó ráugrunk egy komoyabb csokigyárra aki adná a szaloncukrot! a többi talány /kávéscéc főzné a feketét, üccsis cég hozná a frissitőt henti gyúrná a kolbit amiből sültet produkálna 1 neves szakács/
Lenne egyrendörség álltal biztosított felvonulás Fótra a gyermekfaluba, ahonnan árva gyerekeket hoznánk fel a heyszinre, és ayándékokat osztanánk nekik mikulásra! /Őket buszok vinnék haza/
A ti dolgotok az lenne, h gyertek el motorral, állyatok a dolog mellé és motoroztassatok gyerekeket egy közös ügy érdekében!
Gondolkoggyatol el a kivonáson és segítsetek, ha célba ér a kezdeményezés, talán yövőre kevesebb motoros temetés lesz ebben az országban. aki tud bármiben segíteni, 5let v bármiyen felayállás természetesen szivesen fogadyuk.
köszi Henti
van portéka rendesen

mikor csinálsz fincsi töpörtyűt mert akkor izibe
Danke haverom
Guszta!
GSR-750.
Kattintgattam a birodalmamba, h lássátok mit küzdök, motorozhassak:
Na ezé nem guritok veled Ceredre
Atürelem, az neked smafu szégyeld magad
Ketten vótunk , de Én se láttalak
vazze de yót guritottunk a Para meg a heyes fiyu
Akkor most te vagy a fogó ....
Henti kergetett ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hella Dógózóba voltam,,,,,,,,,, a héten 2x motoroltam,ilyen nyáron nem volt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, gecikurvaüberfaszát mentünk ,,,
18:06-kor még a Keletinél volt, de valaki üldözte!
NoPara!
Mit kerestél 18,08-kor a Hegyalján, Integetek, dudálok, de Te, mint a vakegér, húzól át a kereszteződásen!
Az a masni a seggeden villog sárgán!
mit csinálsz köszi inkább kihagynám
nem dühaykodon, külöynben leszopondon
merhaba, günaydın
Sziasztok!