Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a motorvásárlóknak , látom van itt lóvé !
Hello mindenki ! .....
Jóreggelt, sziasztok
Ha ilyen idő lesz ma is csinálhatnánk motorosdit együtt is
délután ráérek
Üdv!

Írtó jót motoroltam ma !
és tegyük hozzá, ezek miatt van a Bit-ben egy olyan kitétel, amely szerint be kell vizsgáltatni a műszaki káros motort is. KPM-nél....
aki ezt így megcsinálta nem normális, majd eladja, hogy sérülésmentes, és a vevő akkor tudja meg mi van, amikor szétszedi, vagy szétrobban.
A tengerparit az zsiványos.
Én ezt már leírtam hónapokkal ezelőtt is....a baleset után 2 hónappal, mikor meg tudtam nézni közelebbről...
Valami ilyet mondtam én is.
A hátsó villán és a keréken kívül minden rokkant, deformálódott. ez ugye pár képről nem látszik, de én láttam elég közelről.
Ha ezt meg kellene javítani, az annyi lenne, hogy venni egy másikat darabokban, ami többe lenne, mint venni egyet egészben.
Én láttam a legtöbbet, legjobban.... mégis a távolról nézők tudják, hogy simán meg lehetne csinálni.....
Majd lebontom az elejét és rakok fel képet a vázról...... a hitetleneknek. Az egész alja, blokk....kipufogórendszer és azzal együtt minden felfogatás deformálódott, mert olyan csapást kapott hátrafelé...
szia ! visszajön amit írok Neked msn ... próbálj meg írni vmit
Én először aszondtam.De.................mennyi egy ilyennek a piaci értéke sérülésmentesen?
1-1,3 mila?
Namost majdnem komplett eleje KB 150-200e
Tank legyen 40e
Váz javítás ha 200e éert megcsinálják az már olcsó.
Úgy benne van 5-600e be a javszer hogy csak na.
Meg lehet javítani?
Meg persze.
Megéri e?
Nem hinném.
Pláne hogy ha hiteles mert akkor az viszi a biztosításpízt az biztos.
Persze így is tilos javítani!
Mert az egyik oldala sértetlen.... így más
Az enyém ennél sokkal szétrobbantabb.... azt össze nem rakja senki sablon nélkül...... meg felesleges is lenne

Majd lassan csinálok képeket róla, hogy elhiggyék azok is, akik azt mondják, hogy csináltam volna meg.... csak ugye miből, mikor mínusz 7 számjegybe vagyok... nem, hogy motorra költenék
szépen összerakták
Jó ST-t
Szívesen.
Látom a hírem utolér.
Profi vagyok a kormánycserében amilyen béna vagyok.
Ma is küzdök a legutóbbival.
Többen elővették ma a motorokat ! Jó idő lett .