Mivel jó idő volt ma motorral mentem Kecskemétre a MAMI Kupa 1. fordulójára .Előtte elmentem a Parillába és vettem kormány magasítót a TOMMOT oktatás tanításai szerint .
Szia! Még nem.
Sajna még nem jutottam el a szerelőhöz, mert a magasítót ha megveszem az még kevés. Meg kell tudnom, hogy az összes csere ami ezzel fog járni, az kb. mennyi lesz.
Akkor lehet átmegyek aztán megveszem a bótba.....ott legalább látom, hogy milyen színű! 6m csak elég a két kerékre..! Annyi a baj, hogy nincs emelőm, szóval majd valakinek tologatni kő a mocit....! Kíváncsi vagyok milyen lesz:))))
Mivel jó idő volt ma motorral mentem Kecskemétre a MAMI Kupa 1. fordulójára .Előtte elmentem a Parillába és vettem kormány magasítót a TOMMOT oktatás tanításai szerint .
Itt 100 ágra süt a NAP !
Ma a kecskeméti Parillába is megnézem a magasítót .
Süt a nap , Forma-1-et megnézem és motorral megyünk Kecskemétre a MAMI kupára
Sajna még nem jutottam el a szerelőhöz, mert a magasítót ha megveszem az még kevés. Meg kell tudnom, hogy az összes csere ami ezzel fog járni, az kb. mennyi lesz.
Ok Steve lehet róla szó !
Én húsvétkor megyek Egérbe 3 napra a NÉM-es csapattal. Ha lenne kedved átgurulhatnál egyik nap!
Kössssszzzöönöömmmm !
Igen gurulna már csak rosssz az idő .Így holnap Pözsóval megyünk a MAMI Kupa 1 fordulójára
Mi újság feléd ? Itt minden a régi .
Hogy vagy? Gurul már a GSR?
/kormány magasítót sikerült már intézni ? Én még keresem . /