Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt kollégák

Gurgulázik valaki valamerre pestről?
Jó a reggel,,,,,,,,,,,,,,
Akkor megyek Viszek fényképezőt
kell azt, nem hiaszem... gurulóshányósfekveölelős
Majd nyomunk egy Stunt versenyt az utcába
Faszjankó Esek-kelek olyankor, bár... látványosan az ziher
Rád ittas állapotban
Majjd ha jön a nyúl, jövőre
Kire vagy ennyire kiváncsi
Miko' jön a kiccsalád megint Bogácsra ?
Mizu frutti
Csá Henti

Sziasztok
Megéreztem, hogy nem kell menni Azt nem mondta, hogy oda is ment, csak, hogy látott titeket. Mehetünk felőlem, én ráérek, délelőtt vagy délután? Amúgy most voltam fent, az új szakaszokon Lilla után a forrásig sok a kavics felhordás Után a szokásos, a Bükkszenti elágig voltam, viszont bazira fáztam
Szia GT!

Holnap, ha már melegebb lesz egy kicsit nincs kedved egy laza Bükközéshez? Tudom, hogy nem annyira a kedvenced, de a környéken szerintem még mindig messze a legélvezetesebb és nagyrészt az út is tök jó.

Mátrát nem javasolnám. A Yamahás Peti (együtt motoroztunk vele) nemrég volt és azt mondja, hogy elég kaki. Ráadásul messze is van.

Nem tempózni mennénk, csak lazán, kényelmesen gurulnánk. Esetleg elmehetünk Szilvásváradig és eszünk valamit. Van még egy kevés üdülési csekkem, amit úgysem nagyon tudok elhasználni, úgyhogy szívesen meg is hívlak valamire :)

Ja, amúgy múlt szombaton találkoztunk apuddal a búza téri Mol kúton. Jó, hogy nem jöttél aznap, mert úgy szarrá áztunk, mint tán még soha :)

Üdv

Peti
Uraim, én a helyetekben nem mennék a Mátrába motorral, úgy hallom sok lesz arra a fa. Kabát
jó azon énis kissé erotikusan telt vagyok, de már lefogytam, annyit F@$tam miután meg jöttünk

vagy a kagyló vagy a tintahal volt rossz
Hát az idő se volt valami fényes... Holnapra napos időt igér, azért gondoltam, hogy ha valaki menne, akkor elnéznék arra..
Kár, hogy nincs nálam a tengerpartos "jöjj napfény a hasamra" fotó rólad... de este feltöltöm ide az tuti!
Holnap felnézek az asszonnyal, ennyi lesz az össz hétvégi motorozás, sűrű a program sajnos. Túl sokat kell innom.
Inkább jövő hét...
Nem szervez a csapat valami nagyobb társaságos megmozdulást? Még nem is volt közös túra idén.
99
vagy 1 Citadellát
Naaaaaaaaaaaaaaa... még kétszámjegyű vagyok!
Holnap valaki egy Mátrát ?