Azon gondolkodom , hogy én egy ilyen szituban mit tennék , de lehet csak folyna a nyálam , hogy a négy lukból melyikbe dugjam hirtelen , és valószínűleg egy félperces gyors hokival elintézném az egészet ! , , , , ,
Szopjál lovat , te szarházi , szerintem tettem feléd egy gesztust azzal , hogy kiviszlek magammal , útiköltség nélkül , hogy egy kicsit motorosok között legyél , motorozzál , nem tudlak sajnos all inclusive meghívni , mert most én sem vagyok úgy eleresztve , de te is tudod , hogy a vendégem vagy amikor megtehetem , tehát ne hisztizz itt , mint egy ribanc , hanem szedjél össze egy kis zsetont a szállás+félpanzióra és gyere érezd jól magad .
Ööö... ez így ebben a formában....
Bár te úgyis pusti vagy..... nem kell aggódni.
Annyit tudok az egészről, hogy mentek.... igazából nagyon nem folytam bele, nem akarom még jobban fájdítani a szívem.... ha már más fáj....
Meg ismered a helyzetem, nem tervezek én semmit .... csak a túlélést...
Az amúgy is több napos lenne, nem? Zsetonba mibe fájna a legalapabb megoldás?
Na nem úgy....
(nagyítás
szerintem nekem is
de látod hogy menekül a gyáva
Bár te úgyis pusti vagy..... nem kell aggódni.
Annyit tudok az egészről, hogy mentek.... igazából nagyon nem folytam bele, nem akarom még jobban fájdítani a szívem.... ha már más fáj....
Meg ismered a helyzetem, nem tervezek én semmit .... csak a túlélést...
Az amúgy is több napos lenne, nem? Zsetonba mibe fájna a legalapabb megoldás?
szevasz alekosz
hátha
A hónapok alatt javult kicsit a derekam és a lábam.... vagy agyban nem akarok rá figyelni és ezért nem "érzem" annyira.
Köszönöm szépen, Patrik jól van..... zsivány nagyon.
Leszel a női utasom az osztrák túrán ?