Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá , abban tudok segíteni , hogy ha te is szereted a tangát , akkor felveheted az enyémeket , annyival kevesebb cuccot kell magaddal hozni ! , , ,
szóval az ismert megoldást választanád.... nem bíznál az ismeretlenbe
Fogalmam sincs , én csak megyek a többiek után .
Valaki tudna pontosan mondani, hogy mikor és honnan indulnánk? Mit kell vinni? Mennyi lenne a szállás és a félpanzió?
Azon gondolkodom , hogy én egy ilyen szituban mit tennék , de lehet csak folyna a nyálam , hogy a négy lukból melyikbe dugjam hirtelen , és valószínűleg egy félperces gyors hokival elintézném az egészet ! , , , , ,
lassan már ledobom az Alient

Na nem úgy....
Azonnal tiplit vett az öreg a lehetőség elől ! ,
...a harmadik.... rá gondoltál?
(nagyítás )
Erről beszélek , de kéreti magát mint egy ribanc , és megint az lesz a vége , hogy mi kérünk elnézést , hogy segíthetünk egy kicsit .

szerintem nekem is
de látod hogy menekül a gyáva
Mondjuk ehhez lenne nekem bátorságom ! , ,
az sem baj ha nincs meg mind, majd kisegítünk
Szopjál lovat , te szarházi , szerintem tettem feléd egy gesztust azzal , hogy kiviszlek magammal , útiköltség nélkül , hogy egy kicsit motorosok között legyél , motorozzál , nem tudlak sajnos all inclusive meghívni , mert most én sem vagyok úgy eleresztve , de te is tudod , hogy a vendégem vagy amikor megtehetem , tehát ne hisztizz itt , mint egy ribanc , hanem szedjél össze egy kis zsetont a szállás+félpanzióra és gyere érezd jól magad .
Sziasztok! Mennem kell!
ha nem érzed a lábadat majd szagolod az enyémet
mindig a harmadikrol álmodozik, hátha most lenne bátorsága
Ööö... ez így ebben a formában....
Bár te úgyis pusti vagy..... nem kell aggódni.

Annyit tudok az egészről, hogy mentek.... igazából nagyon nem folytam bele, nem akarom még jobban fájdítani a szívem.... ha már más fáj....
Meg ismered a helyzetem, nem tervezek én semmit .... csak a túlélést...
Az amúgy is több napos lenne, nem? Zsetonba mibe fájna a legalapabb megoldás?
Sziasztok

szevasz alekosz
Te most a Kufárnak lobbizol szexpartnert ? ,
mond neki hogy mégsem jön az fndi

hátha
Szia Kufár bá!

A hónapok alatt javult kicsit a derekam és a lábam.... vagy agyban nem akarok rá figyelni és ezért nem "érzem" annyira.

Köszönöm szépen, Patrik jól van..... zsivány nagyon.
Szia Gini !
Leszel a női utasom az osztrák túrán ?
Az állatkodást a motorozásra értette , nem az esti piázásra , abban már rutinja van velem .