Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lejárt a csendes pihenő , jóreggelt

Tudatnám az érintetekkel a többször átgondolt döntésemet az osztrák túrával kapcsolatban:
Ezszerint a túrát -bármennyire is szeretnék menni- KI KELL HAGYNOM ! Tegnap délután egy rossz mozdulat után ismét elhagyta a vállam a felkaromat, újraJános korház lett a vége. Be kell látnom, h saját egészségem, a velem túrázok és a motor érdekében, nem vállalhatok ekkora kockázatot! Ha ez kint történne meg motorozás közben... hát lenne gáz, 15 aggódó tekintet 30 keze igyekezne segiteni rajtam, vszlg nem túl sok sikerrel. Nem várhatomel senkitől, h saját felelőtlenségem miatt álljon 32 fokban bőrben egy mentőautóra! 100% állapotban augusztusban újra +próbálok nekivágni ennek a túrának,meglátjuk akkor ki jönne velem
Nem szeretnék senkitsem férevezetni a "meglátjuk mi lesz szombatiggal", hátha valaki beugrik még a hejemre
Oldibá, szorri, de így látom helyesnek
GT, Te lépj inkább pénteken a "kemény maggal"
Én pedig csak képviseltetem magamat, hiszen a GSR-em ott lesz, gondos kezekben, hiszen Nopara barim megsétálltatja Türnicben
Mindenkinek jó utat kivánok, nagyszerü hétvégét, motorozzatok nagyokat!
Eenézést, h eekurtam
... azaz pontosabban mikor szerelték össze
De, tulajdonképpen tökmindegy. Csak érdekelt volna, hogy mondjuk februárban vagy netán novemberben gyártották-e, ennyi :)

Azért köszi
Csak annyit lehet, hogy melyik évben történt a gyártás. Márkakereskedés elvileg meg tudja mondani, ha akarja.
Azt, hogy mikor került le a szalagról..... pontosan nem lehet megmondani, mivel nem abban a pillanatban kerül regisztrálásra az alvázszáma. Ráadásul ha ősz körüli a gép, akkor már eleve sejthető, hogy a következő évben kerül értékesítésre így már a számokat is a következő évre tolják.... ha érted.
Egyébként nem tökmindegy?
Drótozd vissza a kapura a "vigyázz a kutya harap" intelmet!
Jól néznek ki egymás mellett
emeld meg a kerítést és tegyél rá 530as kutyaláncot,ne tudjon megpattanni
mindig veszek a Pennyben Márkát....két lityi 155huf,,,hidegen nagyon jó,,,főleg a szőlő
Hali!

Érdekelne, hogy az alvázszámból meg lehet-e állapítani a motor gyártásának időpontját, és ha igen, hogyan? Azt tudom, hogy K9-es a gépem, de érdekelne, hogy mégis mikor került le a gyártószalagról.

A segítséget előre is köszi
haza jött az elkóborolt kutyuli ,,,,,,,,,,
Csumi , igen, kb 1 órával utánnad eljöttünk mi is
Többieknek is
Neked is,látom hazaértetek
Köszi , jól
Basszus ugyan az a doki volt tegnap is, mint hétfőn , osztott rendesen
hogy vagy Töki?
Jóreggelt
50 kupak beküld ,a fő díj egy Dacia
Jó reggelt
márka hű vagyok
Jó reggelt ,,,,,,,,,
Köszi Gino! Tudtam, hogy rendes srác vagy! És hogy számíthatok rád!
Egy igazi buzi vagy,,nem replika,hanem az az igazi,véres gecist szopó tajbuzi
Jó éjt!
Jó éjt . ,