Tudatnám az érintetekkel a többször átgondolt döntésemet az osztrák túrával kapcsolatban:
Ezszerint a túrát -bármennyire is szeretnék menni- KI KELL HAGYNOM ! Tegnap délután egy rossz mozdulat után ismét elhagyta a vállam a felkaromat, újraJános korház lett a vége. Be kell látnom, h saját egészségem, a velem túrázok és a motor érdekében, nem vállalhatok ekkora kockázatot! Ha ez kint történne meg motorozás közben... hát lenne gáz, 15 aggódó tekintet 30 keze igyekezne segiteni rajtam, vszlg nem túl sok sikerrel. Nem várhatomel senkitől, h saját felelőtlenségem miatt álljon 32 fokban bőrben egy mentőautóra! 100% állapotban augusztusban újra +próbálok nekivágni ennek a túrának,meglátjuk akkor ki jönne velem
Nem szeretnék senkitsem férevezetni a "meglátjuk mi lesz szombatiggal", hátha valaki beugrik még a hejemre
Oldibá, szorri, de így látom helyesnek
GT, Te lépj inkább pénteken a "kemény maggal"
Én pedig csak képviseltetem magamat, hiszen a GSR-em ott lesz, gondos kezekben, hiszen Nopara barim megsétálltatja Türnicben
Mindenkinek jó utat kivánok, nagyszerü hétvégét, motorozzatok nagyokat!
Eenézést, h eekurtam
Csak annyit lehet, hogy melyik évben történt a gyártás. Márkakereskedés elvileg meg tudja mondani, ha akarja.
Azt, hogy mikor került le a szalagról..... pontosan nem lehet megmondani, mivel nem abban a pillanatban kerül regisztrálásra az alvázszáma. Ráadásul ha ősz körüli a gép, akkor már eleve sejthető, hogy a következő évben kerül értékesítésre így már a számokat is a következő évre tolják.... ha érted.
Egyébként nem tökmindegy?
Érdekelne, hogy az alvázszámból meg lehet-e állapítani a motor gyártásának időpontját, és ha igen, hogyan? Azt tudom, hogy K9-es a gépem, de érdekelne, hogy mégis mikor került le a gyártószalagról.
Tudatnám az érintetekkel a többször átgondolt döntésemet az osztrák túrával kapcsolatban:
Ezszerint a túrát -bármennyire is szeretnék menni- KI KELL HAGYNOM
Nem szeretnék senkitsem férevezetni a "meglátjuk mi lesz szombatiggal", hátha valaki beugrik még a hejemre
Oldibá, szorri, de így látom helyesnek
GT, Te lépj inkább pénteken a "kemény maggal"
Én pedig csak képviseltetem magamat, hiszen a GSR-em ott lesz, gondos kezekben, hiszen Nopara barim megsétálltatja Türnicben
Mindenkinek jó utat kivánok, nagyszerü hétvégét, motorozzatok nagyokat!
Eenézést, h eekurtam