Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig a PR2 csusszan középen...............Pár fékezésnél már éreztem hogy nem kéne tovább húzni.
Oldalát nem sikerült csúsztatni.
Köszi a válaszokat

Mondjuk most kicsit elbizonytalanítottatok :) Most indulok ha melóból, majd délután/este folytatjuk az eszmecserét.

Üdv Nektek!
Nekem 6e-t ment el a gyári BT014, most túra gumi van fent, de teljesen meg vagyok vele elégedve
Normál körülmények között a BT14-nek is el kell mennie 8ezret simán (Sipinél 17-et is elment )...
M3 meg 3000-et elmegy "edzőtáborban"

Szóval ha valaki "normál" körülmények között leamortizál 5000km alatt egy BT14-est a GSR-en, akkor az szerintem nem normál körülmény, hanem sportos teljesítmény, amihez sport gumi kell és nem túra. Mert tényleg bukta lesz belőle.

Ja, és nekem anno a BT14, a Dunlop Qualifier RR vagy a BT16 a GSR-en úgy elment 7-8ezer km-t, hogy volt benne pálya (Euroring/Hungaroring) és szardíniai túra is. Igaz akkor nem ezekkel az állatokkal voltam, nem tolt le mindig valaki az útról a szigeten

Szóval inkább többet tudjon a gumi nálad, az biztosabb... nem a túrát javasolnám, Sipinek igen , neked nem.
Cso. Szerintem az. M3. Normal korulmenyek kozott 10 felett kell hogy tudjon.
Ha úgy küldöd hogy a gyári bakelit elkopik ennyire akkor egy ilyen túrás guminak esés lesz a vége.
Inkább sportgumi.Brian-nál láttam valami jó kétkomponensű dunlop sportgumit.
Sziasztok!

Még nincs 5.000 km a motorban, de a gyári gumiból már nem túl sok van hátra, talán egy ezrest még el lehet vele menni.

Ezért gumivásárláson kellett gondolkodnom. Böngésztem a neten, olvastam teszteket, fórumokat és mindent mérlegre téve a Bridgestone BT 023-ra esett a képzeletbeli választás.

Eredetileg sport(os) gumit szerettem volna (Conti SportAttack, Metzeler Sportec M3, Bridgestone BT 016 Pro, stb.), de szinte mindenhol azt olvasni, hogy utcai körülmények között a mai sporttúra gumik semmivel sem rosszabbak. Most nem az abszolut tudásra gondolok, hanem arra, amit egy átlagos, de akár jó motoros utcán ki tud belőlük húzni.

Fruitnak Pilot Road 2-ese van, ami már egy másik cimboránál is bizonyított. A BT 023 felé azért tendálok inkább, mert 11e-rel olcsóbb, mint a PR2, és utóbbi főleg esőben való kiemelkedése miatt nyeri a teszteket, viszont én esőben nem megyek, hiszen inkább csak helyben motorozom. Aztán gondolom a BT 023 sem igazán rossz esőben.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleges tapasztalataitokra. Az a helyzet, hogy nem nagyon akarok évi kb. 10 ezer kilométeres futásteljesítmény mellett két szett gumiba beruházni. 8-10 ezret bíró sportgumiról pedig még nem nagyon hallottam.

Na, kíváncsian várom vélemyényeteket :)

Üdv

Peti
Ezeket vajon kik eszik.....
Elvileg megkaptam, de tegnap este megtalált a Windows kék halál, így a gépem meghalt... remélem hétvégén megoldják a problémát.
Ma mész le Kulcsra füvet nyírni? Megnézed hogy tudunk e sátrat vinni? Egyáltalán motorral menjünk vagy kocsival? Majd délután rád csörgök telcsin, hogy mi újság. Mert ha csak 1 napra megyünk akkor István nem iszik vagy nem motorral megyünk. De én még nem tudom őt utasként haza hozni, mert elhagynám menet közben. Vagy felpakoljuk a mocira a sátrat és úgy mennénk. A lányodékkal mi újság? Azt mikor tudod meg hogy jönnek e vagy sem? Na majd telcsin beszélünk.
Nem hülye, csak ínyenc.
Szia Norcsi !
Most vettem észre , hogy ez milyen hülye ! , ,
Kakucs? Kulcs!
Zsir! Oke, majd irok rájuk!
Képeket megkaptad ? Le tudtad tölteni ?
Jó reggelt ifjúság! Kaptam mailt a ringtől a jövő csütörtökkel kapcsolatosan:
"Valószínűleg 16:05-18:00 ig lesz ez a csoport a pályán.
Mindenki akkor megy fel, jön le, amikor jól esik.
Azért figyeld légyszi a Hungaroring honlapját!"

Lefordítva ezt azt jelenti, hogy szinte biztos, hogy a 2:20 feletti csoport délután lesz és nem 4x20 perc, hanem korlátlan 2 óra...

Szerintem dobj rájuk egy mailt, hogy regisztrálnál ebbe a 2:20 feletti csoportba.
Hát tök 1x-űűűűűűűűűűűű Ráckeve felöl Kulcs irányába!Nem ott lessz a buli?
Krisz a teló sz-od dobd már át!209603728-ra:)
köcc
Hova akarsz menni ?
Hello mindenki ! .....

Krisz a komp mennyi?nemtudod?
Lórév-Adony viszonylatban?mert arra csak 44 km
Ha körbe megyek,kb 80,vagy az M-o,vagy födvár felöl:)
Sziasztok

Kakucsról ne hagyhatok ki engem se szomjas vagyok

Sirokon velem számoljatok a szállással, ki szervezi le?
3:14-nél meg ott A CSIZMA
Kölcsönadtátok?
no meg 0:46 nál

mi is attól megyünk ilyen jót
intézzed csak elfele, hogy ott maradsz azt garantálom
Szia Krisz:)
Köszi a meghívást:)50%-ban tudom a szombatot igérni,én nem "alszom"ott:)
Viszek "sofört"-ha tudok menni:)
Pontosítsunk holnap:)