De a maga kategóriájában. Egész más tészta a TL. Sajnos nem volt alkalmam még kipróbálni, de még nem nagyon hallottam olyan TL-tulajtól, aki sürgősen meg akart tőle szabadulni. Tarka Te meg ne sértődj meg (távol áll tőled, tudom, először is kell egy érzékeny lélek...
) itt csak zrika megy, de az ezerrel!
Úgyis a lényeg: a motorozás! Aki ezt mondjuk Yamakka robogóval teszi, legfeljebb sajnáljuk......
Én alapjában az összes motort szeretem és én vagyok a legutolsó aki a motorokat összehasonlítgatja!Persze ha megy a fika akkor én kontra és védem az enyémet!Megtörtént eset,hogy B.Füreden álltunk a parton többen és indúltunk Vp-be a Nosztorin keresztül!Kicsi GSr jól megállta a helyét a pályagépek mellett!A hotel parkolójába meg az ért a legutolsónak be több mint egy oercel később aki a parton az én kutyukjámat fikázta,mert neki HORNETJe van!kínos volt a számára,de én csak annyit mondtam hogy ez a motor!
Én biztos nem bírtam volna ezt a sok savat ami rád zúdult (a TLmiatt)mostanában,mondjuk te már hozzászokhattál az évek alatt!
A fene rágja szét a GSR-d vezetékéát, Te egész nap kuksolsz a gép előtt, és lesed, mikor jön valamiféle jubileum......
El tudom képzelni a következő szitut: ember viszi a hulladékát hozzátok kontárkodni, de Te éhes tekintettel lesed a monitorod, és csak odavakkantod:" majd mindjárt, nem érek rá, még van 123 hozzászólás a 14000-ig, ezt vagy megvárja maga is, vagy mehet a búsba..."