2 hét!Ki kell szedni a blokkot!De azt ugye körbe fogja a váz!És sajnos belülröl lehet csak elkezdeni igy a blokkot is szét kell szedni a hengerfejtől kezdve!
NA ezt most hogy magyarázom ki az Edynek?
köszi Ati!
Nos Édesem az volt,hogy a Lovasi teleken lévő faházat lemosta a heves eső és becsúszott a Balcsiba!Kénytelen voltam lemenni a motorral mert az gyorsan odaérek mielött még eésüllyedne!Mit ad Isten ahogy csúszott a ház beesett egy csaj az ablakon aki a buszra várt és nem mert kiugrani menet közeben!Mire odaértem már bent volt az ágyban mert fáradt volt az ilyedtségtől és víziszonya van!Mit tehettem volna,meg kellett várnia amig megtákolom,megtákolom a tutajt amivel kivihettem a partra!NA ez történt,de semmi gond már ne idegeskedj Kincsem!
Szerinted elhiszi majd Ati?
Dejó hogy nem fér be egy tecsibe egy pénisz gyűrű!
Bár.......... rezegtetheti is és magát hivogatja
csak a péniszgyűrűit ne hagyja benn a kocsiban!
Én nem vagyok válogatos!jön,javitok,fizet,megy!Nem ratyifon ,hogy csak a melegeknek javitok!
Te kiszoktad dobni a műhelyből a homoszapienszeket?
mennyi mlelgnek javíthatnád a mobilját!
Valami komoly és egyben figyelemfelhívónak kell lennie,ha már reklám!Nem de bár?
Sokkal impozánsabb:
köszi Ati!
Nos Édesem az volt,hogy a Lovasi teleken lévő faházat lemosta a heves eső és becsúszott a Balcsiba!Kénytelen voltam lemenni a motorral mert az gyorsan odaérek mielött még eésüllyedne!Mit ad Isten ahogy csúszott a ház beesett egy csaj az ablakon aki a buszra várt és nem mert kiugrani menet közeben!Mire odaértem már bent volt az ágyban mert fáradt volt az ilyedtségtől és víziszonya van!Mit tehettem volna,meg kellett várnia amig megtákolom,megtákolom a tutajt amivel kivihettem a partra!NA ez történt,de semmi gond már ne idegeskedj Kincsem!
Szerinted elhiszi majd Ati?
Segitenél benne,mert szép munkát akarok!