Sziasztok, nem, nem szomorú, több attól, BOTRÁNYOS!
azok az emberek akik mármár barátokként tisztelték egymást, mára kiderült, h nem barátság, de egészséges összetartás sincs közöttük, hmm...
Az a kérdés, hogy eddig a mosolyok a motorozások, v egyéb találkák során vajon kinek a mosolya volt őszinte és kié álszent? Bennem ez simán felmerül. Írom ez úgy, h senkit nem szeretnék +bántani. Érzi szerintem mindenki, h a közelmultban, v érezni fogja a jövőben, h nálm, az Én listámon KB hol foglal helyet.
Őszinte embernek és szókimondónak ismernek akik ismernek, válogatva szeretek embereket és válogatva küldök bárkit a büdös picsába. Én ilyen vagyok, nem kell engem sem szeretni, de Én is eldöntöm, h kit és mennyire. azt jónapot
Sokan lemorzsolódtak közülünk de ez természetesnek mondható..
Ezt a helyzetet nefogjuk rá semmire csak Magunkra ami itt van .
Folytathatnám de fölösleges ...
Első körben Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek (ha már negyedévente tolom be a képem ) Másrészről km jeladót keresek.....bontó cseszik visszaírni.
Remélem lesz beszámolója az idei évről valakinek, azokat jó volt olvasni legutóbb is
Sziasztok.
A gsr-re szeretnék sportkipufogót venni és kíváncsi lennék a véleményetekre,tapasztalatokra.
Én LeoVince-t szeretnék,de azért megkérdeznélek titeket is.
Köszi.
azok az emberek akik mármár barátokként tisztelték egymást, mára kiderült, h nem barátság, de egészséges összetartás sincs közöttük, hmm...
Az a kérdés, hogy eddig a mosolyok a motorozások, v egyéb találkák során vajon kinek a mosolya volt őszinte és kié álszent? Bennem ez simán felmerül. Írom ez úgy, h senkit nem szeretnék +bántani. Érzi szerintem mindenki, h a közelmultban, v érezni fogja a jövőben, h nálm, az Én listámon KB hol foglal helyet.
Őszinte embernek és szókimondónak ismernek akik ismernek, válogatva szeretek embereket és válogatva küldök bárkit a büdös picsába. Én ilyen vagyok, nem kell engem sem szeretni, de Én is eldöntöm, h kit és mennyire. azt jónapot
Mindenkinek boldog Kakácsonyi ünnepeket kívánok!
Ja! Meg pesze BUÉK
Sokan lemorzsolódtak közülünk de ez természetesnek mondható..
Ezt a helyzetet nefogjuk rá semmire csak Magunkra ami itt van .
Folytathatnám de fölösleges ...
Első körben Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek (ha már negyedévente tolom be a képem
Remélem lesz beszámolója az idei évről valakinek, azokat jó volt olvasni legutóbb is
ez most 699 eu új áron .ez kicsit húzós nem ?mennyi manapság egy vince új áron?
A gsr-re szeretnék sportkipufogót venni és kíváncsi lennék a véleményetekre,tapasztalatokra.
Én LeoVince-t szeretnék,de azért megkérdeznélek titeket is.
Köszi.