Igaz nem engem kérdeztél, de nehogy már a GSR-Klán közepéből kivegyen valami bumburnyák! (bocs a rendesebbjétől, mert azért olyan is van) Hát akkor mi miért vagyunk ott? Kizárt dolog, hogy hozzádférne a rend őre!
Tényleg félreértettem! De attól függetlenül hülyültem!
A hozzáállásodat látva nem lennék a vejkód, az biztos..... majd megalakítjuk a VVV-t! Vasparipás Vasöklű Vasapák pártját!
Te félre értettél engem Laca!
Nekem is lányom van azért irtam hogy NEKEM IS!Ráadásul már 7 éves!Igen ,pontosan tudom mit érez egy lányos apa ha ránéznek a lányára!nem is engednek be mostanában az oviba ,mert a Kitty menyasszony volt a farsangon és én meg dühöngve kerestem a vőlegényt!persze eltünt a kölök,mint egy nagyobb összeg!
De ha azt akarod hogy elfelejtsem a nevedet a telefonszámodat,stb akkor te bőgni fogsz hogy buktál egy barátot!
Azért ez a nem semmi!
Kb. 5 perce született meg, de már vörös a körme....te jó ég, mi lesz itt 15 év múlva?
(23:50-kor született, a kép még a mérés előtt, 23:54-kor készült)
Mert a postás nőci, a leszboszokból pedig a tudomány mai állása szerint nem születik gyerkőc....
De jut eszembe, a villanyszámlás, a gázos, a szórólapos mind férfi.....
Remélem elfelejted a nevemet, címemet, tel. számomat, mindenemet.....
Majd lesz, ahogy lesz! De nem nézhet rá ÚGY senki, mert halál fia! Asszem sok lesz a törött kezű/lábú fiú a környéken úgy 15 év múlva.....
A csajszi más, mint a fiúk. A fiúknál az apa elvárja azt, amit ha a lányával csinálnak, akkor ölni tudna.....
Laca!
Most is szép a picike!Big Gratula mégegyszer!
..tudod van egy közmondás,hogy minden nő szép csak valamelyiknek több pénz kell hozzá!Nos neki már alapból nem kell költenie a szépségére!
Lesz bajod ha megnő a hercegnővel,pontosabban aki megkörnyékezi!NEKEM is!
- Hooligán da Béla + Petra (aki kölcsönadja kykeenek a felnistűl a gumiját a műszakira!)
- Thebear + 1
- Kykee+Beus+2(ha addig nem tákolom szét magam,és visszakapom a kutyukám törzskönyvét és lesz
típí) (ha egykerózhatok)
- Steve GSX 1400 (ha a kykee egykerózhat vele)
- Gino (ha nem fenyegeti meg az autósokat menetközben mert kimennek elé)
- BlackNet (ha addigra lapravágja a GSRt jobbra balra)
- Mr.Hayabusa -most búsul, mert nincs busa- (ha küldik addigra a vonatjegyem)
- g0nzales
- Abdul
- Ricardo
- YieSS
- Kovik + 1 TL 1000
- Szoboszlai Tomi SV650
- Szoboszlai Peti Fz6
- Székely Balázs R6
- Illés Tibi Gixer600 ?
- Dody papa Bt 1100
- Syrus6 ( mennék, ha vihetem a labdát is és GPRS-en keresztül játszhatok a csapatban)
- Ancsika (ha addig feliratkozik,már pedig miért ne,de ha nem iratkozik fel akkor is jöhet csak nem ehet ülve)
-ivecoslaca (mindenki vendégem egy italra az étteremben a kislányom egészségére!:)) + 1 motor (figyu tarka, valszeg a TL-el jön a srác)
Nagyon-nagyon köszönöm a magam és kiscsaládom nevében a gratulációkat, nagggyon jól esett!
Bocs, hogy nem írtam előbb, de a munkából sem tudok kiesni, most nemrég értem haza. (ahelyett, hogy egész nap itthon fetrengenék részegen...)
Nagyon nagy csoda ez a szülés, FULL RESPECT minden nőnek! Fantasztikusak!
Mennék én Kykee pajti, hisz már annyiszor megdumáltunk egy közös klán gurulást, de a TL party és találkozó is arra a napra esik Ha előbb hítttál volna...
Tarka pajti is bizti velünk tartott volna, ha nem igérkezik el hozzátok elöbb és ha (reméljük)meggyógyul a biciklije
A hozzáállásodat látva nem lennék a vejkód, az biztos.....
Minden okés syrus?te elmennél forgalmi nélkül a helyemben?mi van velem,kezdek megnormálisodni?
Nekem is lányom van azért irtam hogy NEKEM IS!Ráadásul már 7 éves!Igen ,pontosan tudom mit érez egy lányos apa ha ránéznek a lányára!nem is engednek be mostanában az oviba ,mert a Kitty menyasszony volt a farsangon és én meg dühöngve kerestem a vőlegényt!persze eltünt a kölök,mint egy nagyobb összeg!
De ha azt akarod hogy elfelejtsem a nevedet a telefonszámodat,stb akkor te bőgni fogsz hogy buktál egy barátot!
Kb. 5 perce született meg, de már vörös a körme....te jó ég, mi lesz itt 15 év múlva?
(23:50-kor született, a kép még a mérés előtt, 23:54-kor készült)
Mert a postás nőci, a leszboszokból pedig a tudomány mai állása szerint nem születik gyerkőc....
De jut eszembe, a villanyszámlás, a gázos, a szórólapos mind férfi.....
Betömni mindenki tudja!
Majd lesz, ahogy lesz! De nem nézhet rá ÚGY senki, mert halál fia! Asszem sok lesz a törött kezű/lábú fiú a környéken úgy 15 év múlva.....
A csajszi más, mint a fiúk. A fiúknál az apa elvárja azt, amit ha a lányával csinálnak, akkor ölni tudna.....
Most is szép a picike!Big Gratula mégegyszer!
..tudod van egy közmondás,hogy minden nő szép csak valamelyiknek több pénz kell hozzá!Nos neki már alapból nem kell költenie a szépségére!
Lesz bajod ha megnő a hercegnővel,pontosabban aki megkörnyékezi!NEKEM is!
Mami aszonta titta apja!(pedig nem is ismeri a postásotokat!)
Gyere aoszt szerezd vissza a papirját a kutyukámnak mert nem leszen mostanában!
VONAT!BUKÓBAN!
(eddig)
- Hooligán da Béla + Petra (aki kölcsönadja kykeenek a felnistűl a gumiját a műszakira!)
- Thebear + 1
- Kykee+Beus+2(ha addig nem tákolom szét magam,és visszakapom a kutyukám törzskönyvét és lesz
típí) (ha egykerózhatok)
- Steve GSX 1400 (ha a kykee egykerózhat vele)
- Gino (ha nem fenyegeti meg az autósokat menetközben mert kimennek elé)
- BlackNet (ha addigra lapravágja a GSRt jobbra balra)
- Mr.Hayabusa -most búsul, mert nincs busa- (ha küldik addigra a vonatjegyem)
- g0nzales
- Abdul
- Ricardo
- YieSS
- Kovik + 1 TL 1000
- Szoboszlai Tomi SV650
- Szoboszlai Peti Fz6
- Székely Balázs R6
- Illés Tibi Gixer600 ?
- Dody papa Bt 1100
- Syrus6 ( mennék, ha vihetem a labdát is és GPRS-en keresztül játszhatok a csapatban)
- Ancsika (ha addig feliratkozik,már pedig miért ne,de ha nem iratkozik fel akkor is jöhet csak nem ehet ülve)
-ivecoslaca (mindenki vendégem egy italra az étteremben a kislányom egészségére!:)) + 1 motor (figyu tarka, valszeg a TL-el jön a srác)
Nagyon-nagyon köszönöm a magam és kiscsaládom
Bocs, hogy nem írtam előbb, de a munkából sem tudok kiesni, most nemrég értem haza. (ahelyett, hogy egész nap itthon fetrengenék részegen...)
Nagyon nagy csoda ez a szülés, FULL RESPECT minden nőnek! Fantasztikusak!
Dícséretes az őszinteséged!
Tarka pajti is bizti velünk tartott volna, ha nem igérkezik el hozzátok elöbb
Nekem van működőképes, érvényes papírokkal rendelkező motorom!
Oszt mé" mennék én vonattal? Amikor a vonat tiszta huzat......