Itt vagyok,,,benézegetek mindig,csak nem tudok mindig mindenhez érdemben hozzászólni,meg aztán minek beleugatni máűs dolgába?!
Nem vagyok jobban,sőt,rosszabbúl,de majd ez is elmúlik vagy nem de az biztos,,,ha addig nem adom ki a lakást,ott almádiban elfértek egy hétvégére is,szívesen látlak titeket,,,kemény tél lesz,,,meg is halhatunk belül egy picit,de egy igazi motoros mindig előre néz és már látja a kikeletet ,a tavaszt,a megújulást,,,,,és megint nyeregbe pattanva élvezi a szabadságot,a benzinszagot,a szellő simulásást.......
Szasz tesa, jó estét mindenkinek! Sztm tök szar napom volt, igazából erre semmi nem utalt, lehet, h csaknehezen viselem a motor nélküli munkanapokat Pedig sajna hozzá kell szokni! Parának igaza volt, a motoros ember belül picit meghal mire március lesz
Jó Reggelt Mindenkinek, Fórumlakók!
Tegnap egy új helyen kajáltunk, nagyon jót és kedves fogadtatásban volt részünk. A hely most nagyon "occo",mer most nyitott, klubjelleggel, darts, csocsó, jó kaja, pi van. (Nő nincs, csak ha hozol!) "DIMITRIOS" étterem, Eötvös utca 25. A tulaj görög, de nem motoros!
Itt tarthatnánk a "Klán" rendezvényeket, dumálásokat, a falon bazinagy tv, amire vihetünk saját felvételeket és visszanézhetjük magunkat.
Vaze azt se tudtam sirjak v örüljek, aztán megláttam a tanktáskát, amit most sokáig nem fogok használni,hát gondolhatod!
Gratula a srácoknak, nagyszerü siker ez, Europából csak a Magyarok vannak 4 között!
Nem vagyok jobban,sőt,rosszabbúl,de majd ez is elmúlik vagy nem de az biztos,,,ha addig nem adom ki a lakást,ott almádiban elfértek egy hétvégére is,szívesen látlak titeket,,,kemény tél lesz,,,meg is halhatunk belül egy picit,de egy igazi motoros mindig előre néz és már látja a kikeletet ,a tavaszt,a megújulást,,,,,és megint nyeregbe pattanva élvezi a szabadságot,a benzinszagot,a szellő simulásást.......