De ott nem is parasztozták egymást LEGFŐKÉPPEN ÚGY ,hogy személyesen egy alkalommal sem találkoztak..................
Te kicsit el vagy tévedve! Beszélgethetünk így is.....
Csak lököd itt a vidéki, vakítós reklám dumádat hogy így full gas meg úgy. Tudod mit? Leszarom a motorodat, beszélgessen más veled. Szerintem nem így kellett volna válaszolnod, igazi paraszt gyerek vagy!
Ja, tanulj meg helyesen írni kétixi!
A Bodis rendszer hozománya vagy még máshoz is hozzá lett nyúlva? Érdekelne.......
Vételár: 1.150.000 Ft
Ár (EUR): 4.346 EUR
Évjárat: 2004/6
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes: 2013/6
Futott km: 32.300 km
Kivitel: Túra
Állapot: Megkímélt
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 4
Hengerűrtartalom: 1402 cm³
Hengerek száma: 4
Teljesítmény: 78 kW, 106 LE
Szállítható szem. száma: 2 fő
Szín: Piros
Saját tömeg: 228 kg
FELSZERELTSÉG
Bukócső / bukógomba, fordulatszámmérő, középsztender, motoros szélvédő, oldaltáska, önindító, sport kipufogó, sport légszűrő, tank táska, tárcsafék (első/hátsó).
LEÍRÁS
Egy éve vásároltam a motort teljesen üzemképesen egy kis problémával ugrott a második sebesség. Ezért a múlt hónapban szét lett szedve, persze ahogy az lenni szokott nem csak a második sebességet kelett cserélni! AMI ÚJ: AZ ÖSSZES FŐTENGELY ÉS HAJTÓKAR CSAPÁGY, MÁSODIK ÉS HATODIK SEBESSÉG FOGASKEREKEI, LÉPTETŐVILLA, TÖMÍTÉSEK, OLAJ, OLAJSZŰRŐ, LÉGSZŰRŐ, GYERTYÁK (296000Ft-ba került)! Minden alkatrész eredeti SUZUKI! Friss műszaki! Adom vele a tanktáskát, nyeregtáskát, 2db martin titán dobot! Az ár irányár!