Szia, ha még érdekes, megnéztem az enyémen (K5) , a menetirány szerinti jobb oldalon van a gumi ütköző, a kipufogó alján van egy kialakított rész, azon ütközik fel. A bal oldalon is van egy gumi, de alaphelyzetben az 1,5-2 cm-re van a lengővillától, nem ér hozzá. Annak csak az a szerepe, hogy ha nagyot rugózik a hátulja lefelé, akkor ne koccanjon a lengővilla a középállványhoz. (aluminium a vashoz) De nem szabadna állandóan összeérniük.
Ha neked ezek összekoccannak, akkor biztos hogy a jobb oldali gumi sincs már meg, először azt kéne pótolni. Az amit István megjelölt a rajzon.
Köszi szépen. A rajzodon vélhetően az csak egy gumi. Írja, hogy K3 és K4-hez. Most megnéztem újra, az enyém a túloldalon van, és a lekopott gumi alatt mégis van egy hatlapfejű csavar nagy alátéttel. Na, azt kell találnom. K5-höz.
Sziasztok, 2005-ös GSX-em van, talán K5. A középsztenderről elkopott/eltűnt az ütköző gumi, így verődik a hátsó lengőhöz. Szerintetek cserélhető a gumi ütköző? Nekem nem úgy tűnt, úgyhogy barkácsolni kell. Köszi
Azt tudom ajànlani ami nekem megfelelt, és jò tapasztalatom vele. B-king föfékhengerrel, fémhàlòs fékcsövekkel ez harapott a hegyekben is komolyan faggatva.
Ha neked ezek összekoccannak, akkor biztos hogy a jobb oldali gumi sincs már meg, először azt kéne pótolni. Az amit István megjelölt a rajzon.