Egyébként mindíg az OMV carrera100-al itatom a lovakat, szeretik is!
Úgy tudom hogy a dzsuva a tankban más gondot is okoz, ilyen pedig nem történik.
Még csak két és fél hónapos 3000km-el. (újszülött)
Ha ezt sem értik meg akkor benne leszek az esti híradóban, mert tuti nyélgázon beengedem az irodaházba a kicsikémet!
2.190.000Ft-ért (plusz kamatok) a nyakamba vettem egy selejtes terméket és nyeljem be?
Azt már nem!
Azért ne rohanjunk előre, mert amíg nincs cső rossz idő nem adom szervízbe annyira nem rossz.
PEDIG ILYENEKET MÉG SOHA SENKI NEM RENDELT (így nem raktáron volt) Ha segítség kell írj ! szívesen elmondom, hogyan csináltam!
Szóval. Mikor döngetek a gépemmel és az üzemanyag szintem olyan, hogy valahol pl 2 és 3 jelzés között imbolyog, azt látom, hogy a gázkar jelentősebb mértékű eltekerésétől a kijelző átvált a kisebbre, és jó sokáig úgy is marad. Ha viszont elkezdek motorfékezni, akkor szépen visszaáll. De ha kuplungolva fékezek, akkor nem. Ha a szmötyi lötyögne a tankban, nem így kéne viselkednie- szerintem.
Sajnos-hálistennek még nem volt alkalmam szétkapni a gépállat szivattyúját, a szerelési útmutatóban meg nincs egy normális rajz a szivattyúról, de nekem egy kicsit ez az egész olyan, mintha be lenne építve a rendszerbe egy szép hidraulikus kapacitás, amit gyorsításkor a moci szépen teleszív naftalinnal, hogy könnyebben tudja tartani a rendszernyomást. Bár nem hallottam még olyanról, hogy lenne ilyen befecskendező rendszerben, de nem tűnne teljesen marhaságnak.
Másrészt: a befecskendező rendszerek nem annyira csippantják, ha ellevegősödnek. Az üzemanyag szivattyú hűtéséről pl tudtommal maga a mozgatott naftalin gondoskodik. Ezért a vezérlés tuti hamarabb letiltja a szivattyút, minthogy levegőt szívjon az üres tankból.
Most akkor hozzuk őket össze.
- Tankban kevés a lónyál
- Huzunk neki kövéret, szivattyú feltölt
- Olyat tölt a szivattyú, hogy az üzemanyagszint érzékelő üreset jelez és letiltja a szivattyút.
- Leesik a rendszernyomás, a moci meg rángat, mint a fene. Ez főleg kemény kigyorsításnál lehetne fínom.
Persze csak ötletelek.
Kenray! Légysz tessék leírni amilyen részletesen csak lehet, hogy mit művel a gépállat, mert megöl a kíváncsiság.