Hát igazából jogos, mindkét borítás még a kezdetek kezdetén volt. De tudod nem volt drágább, mint bármelyik másik motor, és egyből beleszerettem...Pécs mellől hoztuk, ami hozzánk képest 300 kilométer. Egyszer megnéztük, másodszorra pedig elhoztuk. Ó, ha visszagondolok az első emlékekre...
Nem baj a tip-top gép, nem esni kell vele. Nekem is első motorom (a kis 50-es Suzuki robogó után), és eleddig csupán kétszer borítottam el (mindkétszer álló helyzetben, egyszer balra, egyszer meg jobbra), szóval csak a dekni oldala van kicsit lehorzsolva. Az viszont tény, hogy baromi nehéz a motor a sportmotorokhoz képest, szóval ügyesen kell vele bánni.
, elcsúszol vele, vagy egyszerűen eldőlsz.
2004 évvégi közel 44.000 km-el.
Valószínű nem jól sikerült akár takarítás, akár állítás. Akár o gyűrűk cserélye karbiba elmaradt.
Mondjuk azt lehetne tervezni. Vagy szegény srác egyszer felkelt és ott állt egy csaj családostul, hogy igen-igen tiéd a gyerek most elveszed a 7 hónapos terhes anyukát..... / Ilyenkor kellett volna anyának lenyelni :) /
Az okés hogy nincs róla papír de egy szerelő az állapotfelmérésen csak látja hogy nédmá ezt most nemrég cserélték, vagy nem ?
Ugye a papír mindig másodlagos hiszen nem arra ülünk vagy vezetjük. Persze jó ha van, de az internet korában pár katt egy nyomtató és bármit meghamisítunk.