Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Baján a Sugomotor bontót lehetne megkérdezni. Amíg Bocim volt, több mindent vettem tőlük.
Sziasztok!
13 év után megtörtént az első balesetem egy kutyával, ezért...

2002-es Bocihoz keresek alsó idomot - lehetőség szerint mindkét oldalit, tehát egyben, ahogy alapból fent van a motoron.
Valakinek van-e, illetve tudtok-e valami bontót, ahol lehet?

Köszi!
Szia!
Egy barátomnak volna egy 95-ös gsx-f 750-e, ahhoz lenne esetleg valami alkatrészed?
Sziasztok!
Avon Roadrider MK II. túrasport diagonál. Ismeri valaki. Mi a véleményetek?
Találtam egy ilyet, szállítással együtt 30 eFt.
https://www.rdmoto.eu/en/produ...
Sziasztok!

Bukógombát szeretnék majd a motoromra. Találtam egy régebbi cikket (http://www.bionicbt.hu/motor/i...), de sajnos a cikkben hivatkozott márka (TOM-TECH) oldala már nem aktív. Tudna valaki valamilyen megoldást javasolni? Az oldalidomnál kilátszó vázat sem megfúrni, sem arra pl. egy anyát hegeszteni nem szeretnék, amibe egy általános bukógomba menetes szára behajtható. Az LSL nem gyártott ehhez a típushoz adaptert a kelomotorosok szerint. Szóval van valakinek titkos tippe, hol lehet beszerezni ilyen adaptert?
Sziasztok. Ha valaki erre tévedne, engem érdekelne 2003 évjárathoz, 2 db első teleszkóp, 2 db irányjelző, első sárvédő és hasidom.
Sziasztok, lassan 6.évfordulója a balesetemnek. Lekopogom 2 lábam földig ér és működik, feldolgoztam hogy otthagyott az akkori csajom sőt megismerkedtem egy talán az igazival, és már úgy érzem nem fogok visszaülni a nyeregbe, már csak a lányom miatt sem. Hiányzik az életem egy darabkája de mindig látlak titeket csak most már fontosabb lett a 3 szoba 4 kerék ahogy mondani szokták🙂
Műhelyi takarítás során úgy döntöttem nem bírom tovább nézegetni az alkatrészeket így ami még van ha más hasznát veszi akkor valami összegben megállapodunk esetleg csoki/ sör stb. A lényegi rész egy gr78a jelű blokk szelep gondokkal. Karbi gyújtás generátor indító rajta, szelepfedél valahol kallódik. Illetőleg van egy 94es kockaboci tankom, nincs agyon gányolva cserébe egy alapos tisztítást igényel.
Bocs ritkán járok erre.A bontó ár fele.
Üzenetre nem tudok válaszolni,Tsongor is rám írt de egyszerűen nem megy át a válasz.
+36204791026
Sziasztok . Valakinek eladó magas túraplexije Givi vagy Zero vahy valami jó minőség.
Szia! Mit értesz apró pénz alatt? beszélünk facebookon, vagy telefonon? 06304949667
Sziasztok!2006-os Gsx750F bontásból maradt cuccok.apró pénzért vihetők.Ami a képeken van.
Üdv Mindenkinek! A motor elkelt. Viszont a tanktáska és a nyári kabát (2020.májusban vettem, 2x használtam) eladó. 20/412-30-61.
Sziasztok! Eladom 2004-ben szalonban vásárolt, második tulajdonosként motoromat. Amik újak: gumik, fékbetétek, láncszett (gyáritól erősebb), akkumulátor.
Ár 670.000-Ft, de doboz, sportdob, króm kormánysúly nélkül 570.000-Ft.
20/412-30-61
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Most lettem egy 2006-os évjáratu gsx750f tulajdonosa. Sajnos a motoron nincs hátsó doboztartó konzol. Ha valaki tud segiteni akkor irjon!
Jah igen, fentről jön az enyhe kopogás. Mint kocsin a bütykös, esetleg szelep
Sziasztok. Gsx f 750 92-es mociról lenne szó. Enyhe kopogást hallani balról a mociban. Alapon szinte nem hallani, mikor megyek akkor néha. Szolidan mikor ráhúzom, nem hallani. Mi van most? Köszi a választ.
Nekem a Motul
Sziasztok! Van egy GSX650F-em (2008) amin van gyári suzuki hátsó doboz, ami nekem nem jön be. Szeretnék rá valami Givi, Kappa vagy ilyesmi szettet tartóval mindennel, amihez van oldalsó doboz is. Esetleg van valakinek eladó vagy cserélne a gyári suzuki cuccra? Úgy tudom hogy a hasonló évjáratú banditok és a GSXF hátulja megegyezik. Tudtok erről valamit? Passzolhat egy banditon lévő doboz szett a GSXF-hez?
K.István köszi a segítséget, valójában azt sem tudtam hol a bizti doboz de a küldött link alapján megtaláltam, nagyon hasznos volt. Széles Utat.
Amugy kinyitod a biztositekok dobozat es latod a tipust es az erteket is.
https://www.google.com/search?...
Sziasztok! Suzuki gsx r 750 hez keresek használati útmutatót vagy ha úgy tetszik kezelési könyvet. Vettem egy 2007 es évjáratú (K7) mocit, de nem adtak hozzá, így pl. azt sem tudom milyen biztosítékok vannak benn kicsi vagy nagyméretű és mekkora Amper erősségű, ugyanis szeretnék tartalékot venni ha netán valahol valamelyik kimegy legyen nálam cserére. Mindez mellett apróbb javításokhoz is jó lenne magyar nyelvű kezelési könyv, akár mailben elküldve is, vagy postai utánvéttel. Köszi.