Városban nem használom max 1-1 helyre elszaladok, de inkább hosszú távra. a hátsó 150es gumit lecseréltem 160ra, jobban dönthető. Michelin pilot power 2ct-k vannak fenn, de várnak a pilot power 3asok is.
olajből a motul 5100 10w 40 van benne, olajfogyasztás 2ezer km alatt talán 1-2 deci. lesem, és ennyit látok hiányozni kb.
Még nem töltöttem utána, de szintet a valvolinet 500 km alatt megevett fél lityót. 7ezer km alatt volt utántöltés.
Amúgy ksi kezesbárány, jól lehet manőverezni, kényelmes is szeretem megtartom.
benzinből sima 95ös karbis ebbe kár, felesleges nagyobb oktánszámút, jobb nem lesz.
Van hogy napi 5-600km-t belerakok, országon belül církálás egész nap. sokáig nem szeretek egyenesen menni, néha nem árt kanyarogni lehet mozogni.
Kb ennyi, kérdésed van tedd fel
Én szeretek órákig kucorogni, de akkor lett belőle elegem mikor 220nál autopályán látom a visszapillantóban, mögöttem a társam egy Varaderon ülve majdhogynem újságot lapozgat, miközben én már cseppfolyós alakzatban vagyok.... Ezért keresek most olyan túrásabb motort ami tartja a lépést. A csapatban volt gsx750f is, tökéletes volt, sőt volt hogy alig tudtam követni.
http://www.solaqua-kert.hu/con...
Szerintem belement az oldaltámasz egy fugába, és még picit toltam rajta véletlenül, mikor leszálltam. Sebességbe nem tehettem, mert járó motornál szálltam le, hogy megnyomjak egy csengőt egy sorompó előtt.
Az index nem tört le, a tükör is megúszta. A nagy idom az lekarcolódott, elég ideges vagy amiatt, mert idén tavasszal szereltem fel egy nem újat, de hibátlan gyári idomot, amit Hollandiából rendeltem ebayről. Még a kuplungkar vége letört, és a kis bogyó bement az idom alá és benyomott rajta egy mélyedést.
Valami rosszat tehettem előző életemben...
A bukógombát már felhívtam tegnap előtt, pár hétig külföldön van az eladó, de dobtam neki mailt, és amint hazaért elküldi utánvéttel.
De kéne egy deklivédő is.