) a kereket. 100-120 között pályán reszket az egész. Tavaly tavasszal 4x vittem vissza mire meguntam és elvittem a haveromhoz aki simán megoldotta. Hozzáteszem a "céges" gumis mindenfélét mondott hogy meg lett ütve a gumi meg hogy teherautó ez nem lehet tökéletesre meg minek megyek ezzel 120-at (amikor 130 a megengedett) stb. stb. Öreg szaki mondta hogy beletolod a tengelyt felakasztod vagy beleteszed 2 Y -ba úgy hogy a tengely vízszintes legyen. Megforgatod kézzel megnézed hol áll meg jel egy adott referencia pontra. Majd ezt ismételed többször, ha mindig máshol áll meg akkor vagy szorul vagy 90%-ban jó a súly, ha mindig ugyan ott akkor biztos hogy súly gond van. (Otthon 10 perc alatt ingyen kivitelezhető mérés)
guriga körül van,ezt viszont kicsit sokallom kb. 1 kg acélért. Nézegettem az e-bayt de szinte mind kínai gyártmány, azokba alapból nem bízok. Március 7-ig kellene addig van műszakim.
Még nem jöttem rá mire való, mert pályázni nehéz, túrázni meg fárasztó vele, így városban szaladgálni megint hülyeség vele.
SV650 és Z750 sokkal kényelmesebb (kisebb motorok).
Elsőre lehet nem érzed majd, menet közben derül ez ki, hogy fárad a hátad és a csuklód.
Valószínű egyénfüggő lehet a dolog, mert sokan dicsérik ezt a motort (lehet még nem ültek máson?).
2 dolog van: csutkakormány(nehezebb irányítani, jobban kell küzdeni vele) és a hosszúsága (nem tudom az arányt, de a kezeden és a lábadon is támaszkodsz).