--én is csak lestem h a többiek mért panaszkodnak a túrán h gyorsan megyek (természetesen a megengedett sebességkorlátozásokon belül)
nem mintha sokáig tartana de az én türelmem véges
azért ennyire nem vagyok fanatikus ! Nem semmi ezek az értékek ! azt hiszem maradok a 750-es normál széle 2 ,közép 1.5 csavarásnál. Te végigjátszottad ezeket a beállításokat? tiszteletem a türelmedhez és a tudásodhoz
). Ha nem, akkor emelj egyet a súberttűn. Mindaddig emelj, amíg további állításra nem lesz jobb a motorod, ekkor állítsd vissza az előző állapotot.
ezért kellett hozzá nyúlnom . amit tudok és van hozzá szerszámom megcsinálom magam pl. a szelephézag állítást is én csináltam semmi extra nem volt benne ,a szinkronhoz viszont nem volt műszerem ezért leakasztottak 4000 t ,de csak ha nagyon muszáj akkor adok szerelőnek pénzt ,inkább elmotorozom azt az összeget . és persze a fórumon is kapok választ szerencsére, ha valami nem kerek
a melegindulást meg el kell fogadnom szerinted ? mármint hogy kell egy kis gáz és kész !
már a karbin is állítottam mert borzasztó benzin szaga volt mindig ,az alsó réz csavarokon!nagyon ki voltak tekerve és dőlt bele a benyó ! most megszünt a benzin szag de a meleg indulás nem megy pici gáz nélkül
még annyi hogy szerinted van köze a benzinszűrőnek a dologhoz ? nem a gyári van benne hanem egy nagyobb szűrő! esetleg más lehet az átfolyás vagy mit tudom én ?
főleg ha megállok vele és 10 perc után akarok elindulni csak az önindító pörget és kis gáz húzással indul be anélkül esélytelen! Tudna valaki hozzászólni a jelenséghez?
Itt viszonylag lassan forog a fórum...
3 cső
A vékony felel a tank túlfolyáságért, ha esetleg a melegben megdagad a benzin a hőtágulás miatt akkor jó ha nem robban fel a tartály...
Vastag cső aminek a végén a dugó van. Az a légszűrőház aljához csatlakozik, mint nemrég volt kérdésben írtam. Azon a csövön keresztül lehet leengedni a felgyülemlett szmötyit... Mint ahogy tetted. Hogy egészséges-e azt döntsd el magad. Héba hóba még a legegészségesebb ember is kifújja az orrát, de ha napi 5X kell az már nem jó.
Természetesen vissza kell dugaszolni, mert akkor azon a csövön keresztül is szívna levegőt a motor ami nem jó. A motorba csak a légszűrőn keresztül szabad levegőnek jönnie.
3. csőhöz most tippem sincs, de nem írtál se 600/750 se évjáratot, így hogy segítsünk ?