) Alkatrész valószínű lesz a közelben mert 30 km van tőlem a Full Gas be tudnak mindent szerezni a Banditokhoz csak ezt nem találta a rendszer mivel Japán piacos ,de ha beazonosítjuk a másikéhoz akkor úgy meglesz azt hiszem . A fogyasztás akkor elég jónak tűnik, bár inkább azért kérdeztem mivel ha az enyém 7-8 körül enne akkor ott valami nincs rendben a karbikkal .Tegnap előtt tankoltam tele 100+ benzinnel mivel egész nyáron állt valamennyi régi benzin biztosan maradt benne mentem vele 40 km épp ,hogy megmozdult a óra sztem evvel sem lesz gond mivel a motor szépen megy , ha az általad leírt jön ki akkor a beállításokkal nincs gond . Azért majd tavasszal elviszem egy szinkronra és felkészítem a szezonra .
Megnézvén az adatlapodat sajnos úgy néz ki együtt
Motorral be lehet gurulni a strand területére és az árnyékban letámasztani és irány a tó
láttam 300000et futott bmw motort,és a boci motorja is strapabíró...mindenesetre érdekes a dolog
legalább ennyi megvan a motoromból,a többi majd tréleren valamikor.Apropó: járt már úgy valaki hogy összekanalazták a mentők de se betétlap se jegyzőkönyv ,még egy vacak telefon számot se kapott kit kell keresni a jardon? kárbejelentőhöz kérik de semmim sincs
A képmegjelenítésre mint látható közben rájöttem csak furcsa volt nincs semmi beillesztés gomb, avagy nem jelenik + sehogy a hsz-ben ,hogy fel van töltve .
Jó ötletnek tartom a sebességfokozat kijelzőt, érdekelne hol lehet beszerezni és hogyan lehet beépíteni a mi motorunkba ?
Milyen fajtát vettél ,illetve milyen ajánlasz ha esetleg van már attól jobb, könnyebben beszerezhető, beépíthető !?