előre is köszi
Volt fékpróba attól nem is féltem ,de utána hála az égnek csak megnézték,hogy világít e minden .Nem szarakodtak.Kpm-nél voltam olcsobb a vizsgadíj 4360.-ft,a haverom autószerelő és ő egy maszek vizsgaállomásra szokta hordani ott 7000.-ft a vizsgadíj meg plussz lehet alkudozni ha valami bibi lenne.Na mondom elviszem én inkább a kpm-hez lessz ami lessz.Szerencsémre olcsobb is volt meg pikk-pakk meg is volt kb 15 perc alatt még sorba se kelett álni.Volt még 2 motoros rajtam kívül nekik is sikerült.Na mostmár lehet nyomni a km-t. By
Persze vizsgán nem az volt fenn.
ráadásul bármi hihetetlen elvetemült Honda imádó vagyok
. Az, hogy most Suzukim van annak köszönhető, hogy imádom a klasszikus motorokat és az Inazuma magával ragadott. Tippet csak azért mertem adni mert a blokkom ugyanaz mint a GSXF nek csak 86 lóerőre van butítva.
Volna egy problémám a bocival.
Meleg! motornál hallok kicsi koppanásokat a blokkból. Minél melegebb, annál erősebb. Kb. másodpercenként kettőt, de változó a hang ereje. A "kb."-t úgy értem, hogy van amikor nincsen, van amikor 2-is mp-enként. Hideg motornál semmi hangja.
Ja, ha nagyon meleg a motor a koppanások apró ütésként még a kormányon is érzem. Ja, és csak alapjáraton hallom. Egy picit nagyobb fordulatnál már nem. Én cseréltem benne olajat, mikor megvettem és nagyjából azóta hallom.
Szerintetek ez mi lehet? Amúgy a motor megy, a kopogáson kívül semmi baja.
?
Örülnék, ha lenne valakinek ötlete!
Köszi.
Gergő