Fene tudja. Mindenesetre az holtbiztos, hogy ha a kuplung nagyon megkopik, vagy az also nyomotarcsa hordozoanyaganak es koporetegenek aranya nem a gyari, akkor ez a lemezke kartekony hatassal lehet a kuplung munkapontjara - ergo ezt is kiszedtem belole.
King-Kong-al...
Csak nehogy felmásszaon egy fára...
) brutál kiképzésére és határaira.
- "Akkor ball vall folott szeles ivben". Ujrairtak az ECM-et a szelep nelkul, ugyanolyan nyomatekos mint volt (ha nem jobb) es nem hullamzik kis fordulaton, nem torpan, nem rangat. Na, tenyleg meek.
Amugy eleg allat gyerek hireben all. Pl. tud ugy egykerozni, hogy kozben balettozik rajta. Ja es akkora, mint King-Kong.
Na, megyek, szetkapom azokat a telokat vegre!
Elég érdekes konstrukció, h a lengővilla a blokkhoz van fogatva, nem a vázhoz...
K2-je van egy sracnak a szomszed faluban, neki a Prop-Tech osszes letezo tuningja bele van rakva, 188LE. O azt mondja, hogy birja, nem hullott szet eddig. Persze O minden telen csavarokra szedi szet es osszerakja.
Most lesz 3.éve hogy nyúzom majd. Voltam vele többször pályán is, de általában utcán használom. Nagyon kényelmes sportmotorhoz képest, jó nagy, el lehet férni rajta, az utasnak is kényelmes nem úgy mint az újabb modellek, súlyra viszont nagyon könnyű(K7-K8-K9-K10-nél KÖNNYEBB igaz azok erősebbek vagy 25 lóval
). Semmi hibája nincs a blokknak, vagy a váltónak. Amint láthatod, ha visszanézel pár oldalt most van benne 48e km óra szerint. Olajat nem eszi, kuplungja is jó.
Nem tudok a tartossagrol objektiven velekedni, mert en egy rossz allapotu - sok kilometert megevett, szethajtott - motort vettem, olcson. A felujitast kovetoen ez lesz az elso szezonom vele. Mikor megvettem elvittem a haverhoz, aki 8 eve GSX-R-ezik, hogy halgassa meg a hangjat. Nem csunya a hangja? "Lesz ennel meg csunyabb hangja is" - erkezett a valasz, utalva arra, hogy a vegnapjaito (hang alapjan) meg messze van. Aki latta szetszedve a blokkot (szerviz es jomagam) egyertelmuen mondta: "a zajok ellenere ez meg sokaig birta volna". Ezzel azt akarom mondani, hogy a legenda es talan a tapasztalat szerint is a K1 tartos motor (sportmotor mercevel merve). Amugy az 1995-2005 tajan gyartott japan gepekre ez haranggorbe szerint ertve mind igaz. K1 gixer tartos, C-E ninja tartos, FZR1000 tartos, 900RR tartos.
Van elég erő,(alul is)
kényelmes(már amennyire egy sportmotor lehet)
, futóművel elégedett vagyok(bár egy picit lehetne rajta igazítani,utcára szódával elmegy)
,gyári gumi fékcső: iszonyatszar,(amint lehet fémet rája)
. Blokkjára nem tudok mit mondani,eddig nem történt atrocitás! Gumit azt zabálja rendesen,dehát valamit valamiért! Merem ajánlani! Ja,és még valami:Castrolt NE!
.
Bohóckodtunk a városban 99-es zx9-cel és K5 1000-rel, kanyarban sehol nem volt a kawa, a fékjét nem szidom tovább, a gyorsulás nagyon hasonló volt. A suzukiban 10%-kal nagyobb blokk volt.
929-et tudok régebbi gixxerhez hasonlítani, a hondán keményebb volt a futómű, nekem az volt az érzésem, hogy jobban oda van ragasztva az úthoz, de lehet csak a gumi volt jobb rajta. Persze kényelmetlen volt, mint a dög.