Szia Oszi. Van nálam egy GSXR 1000 K8. C41 hibával. A vezérlő fekete csatlakozója beázott. Mikor széthúztam akkor egy láb benne maradt a csatlakozóban az oxidáció miatt! Tőben letört.(Elméletileg a 10-es számú tartalék tápellátása az érzékelőknek.Service manual szerint )
Ezt tudod javítani??
Ugye a Koyo 32006 JR megfelelő méretű a motorba. Ha ebből az RS utónevű porvédős verziót veszem akkor el lehet hagyni a gyári porvedőt? Amit ugye kb lehetetlen lentről sérülés nélkül kibányászni.
A kép lemaradt, remélem látszik rajta amiről írtam. (Rácsiszolni feleslegesnek tartom, mert valószínűleg csak finomítaná a szivárgást, viszont nem oldaná meg, DE nem vagyok szaki tehát okosítsatok ki mihamarabb legyetek szívesek, mert csak bámulom a 3as úton a sok szerencsést akik gurulnak, én meg fostos vagyok és nem merek kimenni Fél jó gátlóval, meg pályaidommal, hogy legalább megtankoljam a kis drágámat…:(
Sziasztok! K8 Balos gátló becsúszószárat keresek, esetleg bevonatolásról érdemi infót (ár, tartósság kontakt stb). Új szimering egy pályázást bírt… :( Előre is köszi a válaszokat, mert mennék már nagyon!
Akkor egy nagy LEGO az egész, mert pl a K3-ba be lehet rakni a K5 csuszó kuplungot, ha valaki arra vágyik, csak ugye kompletten kell minden kosár agy és az összes ami benne van. Gyakorlatilag így K1-K8-ig tuti variálható.
Keresek K7-K8 1000-est.Szép állapotban,törésmentesen.Kék-fehér vagy fekete szinben.
Gomototrip.com
Ott nézelődj.
Akkor ez megjavítva. 😀
Ezt tudod javítani??
Ugye a Koyo 32006 JR megfelelő méretű a motorba. Ha ebből az RS utónevű porvédős verziót veszem akkor el lehet hagyni a gyári porvedőt? Amit ugye kb lehetetlen lentről sérülés nélkül kibányászni.
Perselyezni is kellene, meg megnézni, hogy nincs-e elhajolva, ha igen egyengetni.
Futóművessel, pl Déczi beszéltél már?
Én úgy tudom, h teljesen ugyan az, egy két javítással(pl a 3 furat az olajzás növeléséhez).
Utóbbi bontva ritka, újonnan mocskosul drága.
A K7 könnyebben, olcsóbban beszerezhető.
K3-K4 1000-hez, ebben a színben.
Köszi szépen előre is
Ma/holnap van kis időm nekiállok.
A kosarat megtűreszelgetem akkor ahol szükséges.