Suzuki GSX-R 1000

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van!!! :D
20 éves, 100 000km futott motornak? Már 15 éve kijött az összes. 😂
Sziasztok! Suzuki GSX-R1000 K1-2 típushibák?
Sziasztok!Színkódba kérnék segítséget.Gsxr 1000 K6 motorom van.Nem találom a színkódot sehol.Valaki esetleg?
Köszönöm! :)
Ebből lehet ki tudsz hozni valamit. 😅
https://auto.jofogas.hu/heves/Stunt_Suzuki_gsxr_600_750_srad_alkatreszek_123118718.htm
Sziasztok! :) K2 1000-re valakinek lenne bukókeret eladó?
Sajnos igen, tapasztalom... szinte millimétereken múlik minden! :(
Szerintem majdnem minden fordított telós amúgy hasonló ármérőjű. Még a Hondák is 50-esek. Amúgy régebbi 900rr-eknek viszonylag magas a kormánya, és nem is keskeny. Minél régebbi évjárat annál magasabb. Vettem is egyszer, de beleért már az idomba. Nagyon ki van élezve a hely.
Tapasztalatom nincs, de van aki használta: https://bit.ly/3BsJrT6
Köszönöm a segítséget :) Akkor mindenképp GSX-R re GSX-R ét kellene rakni! 600-750-1000 között van magasság különbség?
Ezen már án is gondolkodtam. A táblázat szerint ugyan azok az átmérők. Viszont a TL-é keskenyebb az biztos. Esetleg a kormánykapcsolók furatai nem fognak stimmelni, de szerintem azok sem magasabbak. Így marad az LSL...
K2 kormányát szeretném magasítani... A 750-es és a TL csutkái magasabbnak tűnnek és jóval olcsóbbak, mint az LSL gyári készlete! Ilyet csinált-e már valaki és van-e bármiféle tapasztalta ezzel kapcsolatban?
Köszönöm szépen! :)
Szia,
Én jártas vagyok. Az a szervómotor javítás a K4 K5 600 és 750-eknél van. 1000-reseknél nincs ilyen probléma a motorral.
A C28 inkább az STP szenzor hibája miatt szokott lenni. Azt kéne megmérni, h lineárisan jó-e a potméter.
Szia,
Jobb M10x55, bal M10x45.
Szerintem nem a sima metrikus M10x1.5 menetemelkedésű, hanem M10x1.25 lesz, de azt meg kéne mérnem.
Sziasztok! K2 1000-nél a jobb felső blokktartó csavar méretét megtudnátok mondani? (bukógombát tennék rá) A válaszokat és ezzel a segítséget előre is köszönöm! :)
Èrdekes. hogy itt a K1-K2-nek titulált cuccnál már lengöcsati van motoron:
https://www.ebay.de/itm/133797...

Ugyan elég jól tömítnek ezek a csatik, de érdemes volna széthúzni elsö körben aztán belenézni, hogy van -e kontakt rendesen. A két darab pillnngó tengely szenzorainál szintén...
http://youtu.be/gR5pcdiwZ98?t=393
Ha erre a videora gondoltál, akkor itt ecseteli, hogy egy rakás szar a design, mert a vibrációtól kontaktos lesz a motor tekercseinek a kivezetése, ezért dobja aztán hibakódot. A késöbbi modelleknél, mint mutatja az elején, kivezették a egy lengöcsatival a tekercsek polusatit, hogy elkerüljék a vibráció okozta meghibásodást.
6 perc 30 környékén demostrálja, ahogy mozgatja, hogy kontaktos lesz a forrasztás.
Ès utána meg a jaítási metodust is, hogy leforrasztja a csatit, kivezeti a a valósziníleg felszakadt vezetösávokat kábelekkel, és visszaforrasztja a csatit, majd ellenörzi, hogy mozgatásra minden ok.
Amúgy lehet, hogy csúnyább, de lehet hogy én inkább lengöre hagynám, egy picit hosszabb kábelekkel a csekkert, csak ahogy a suzuki a késöbbi modelleknél módosította.
Nem nagy történet, annak aki csinált már ilyet...itt ha más nem, szerintem bigoneoszi szerint álmából felkeltve megcsinálja neked. Irjál neki privátban...ha neked nem megy.
Sziasztok, véletlenül nincs itt valaki aki jártas a szenzorokban/elektronikában? Adott egy Gsxr1000 K1 C28 hibakódot dob fel, ami egy ,, villanymotor,,-ra utal mely elvileg a pillangószelepet mozgatja... A száma
shp-35d101-01 - valószínűleg ez a ludas a motoromban -
Na most kis kutakodás után találtam egy videót, amin egy faszi azt javítja (méreget rajta műszerrel , stb) a kérdésem az lenne, hogy itt magyarhonban nem e tud valaki valakit aki már találkozott ilyen problémával és sikerült megjavítania vagy megjavíttatni - a? Vagy esetleg valami ötlet, hogy honnét szerezhetnék egy ilyen,, villanymotort,, bármilyen tanács érdekel, köszönöm előre is.
sziasztok...k5 1000 tank érdekelne,lehetőleg hibátlan,szin nem számit
hello Oszibácsi........k5 1000ben bevált.....válalható? ha igen érdekel
Sikerült! Köszönöm!
Sziasztok,
Eladó Öhlins K3-K6 első teló rugó. Fél árban 20e.