En is ugy tervezem, hogy meg par evig huzom a bajszat, aztan szogre akasztom a cuccot es eljarok neha palyazni egy ETZ-vel. De addig.....
A fek igy is fog, csak amiatt cserelem ki, mert ezen emberelet mulhat ugye, raadasul a sajatom.
Gondoltam megprobalom kezzel visszahajlitani.
Siman sikerult...
Akkor mar felbatorodtam, mondom a lefele hajlottsagat is kihuzom (az ovalitast tekintve a merev iranyba ugyebar). Az is siman ment.
Jo merev cucc, amit kezerovel siman hajlitgat az ember...
A bal fek fekcsove ereszt alul a roppantogyurunel (vagy feljebb, csak oda csorog le az olaj). A roppantogyuru es a femszovet talalkozasanal (a cso itt fuggoleges helyzetben van) nehany ora alatt megjelenik egy pici olajgyuru. Letorlom, nehany ora mulva ismet ott van.
Esetleg azt aki a Z-t megvette, hogy miért jön fel másodikban gázra is kerékre, ha ki van emelve a hátulja és elég kemény a rugó is
Mar nagyon sokat tudok errol a motorrol, rengeteg dolgot szetszedtem, megneztem, elcsavartam, kiprobaltam. Mindenkinek a velemenyere adok, de semmit nem fogadok el vakon. Ezert leirtam, mit tapasztaltam. R1 munkahengerrel MAS(!) lesz a fek es NEM jobb(!). Akinek a motorozasi stilusahoz/igenyehez a modositas jobban talal, aszerint igy jobb. Szerintem nem jobb, nem olyan, mint amilyennek megalmodtam.
Délután motorozunk egyet?