Agó mesélte, hogy Ausztriában több BMW-nek is felrobbant a blokkja és szó nélkül kapták az újat bele. Az újnak már fél kg-al nehezebb a főtengelye. Gondolom nem véletlenül.
Mondjuk en ilyet mar Hayabusatol is lattam, sot egyes japcsi sportgepek akkor is elrepednek, ha nem esel el vele. (Nem mentsegkent, hanem tenykent mondom.) BUGIC kedveert meg kell jegyeznem, hogy a KTM acelvazzal is kepes ugyanerre, tehat ebben a kategoriaban ovek a fodij.
Amikor megvolt a supermoto, az jobb volt egy fokkal. Eleg nehez ugy osszetorni, hogy sokba keruljon. Amikor azzal palyaztam, akkor eleve ugy mentem ki, hogy addig nem jovok haza, amig el nem tiplizek vele. Mivel nyulbela voltam csak masnap delelott sikerult, de sikerult. Felallitottam, elkonyveltem, hogy milyen szepen osszekarcolodott rajta minden es mentem tovabb ugyanugy.
A legnagyobb előnye, hogyha teljesen hazavágja (mondjuk 2-es számú versenybaleset), akkor is kevesebb kára, van, mintha eldobná a K5-öt, illetve megtanul gyorsan kanyarodni, nemcsak izomból lenyomni a többieket.
Az új zx10 blokkja is szétesős, lehet azért mert kínában készül, vagy csak sok a 200le/liter.