Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarom bemásolni egyik e-mailodat sem! Szerintem fejezzük is be. ..

jó éjt!
Baszod arra nem tudok mit mondani hogy mellé beszélsz, de amikor nem engedsz egy forintot se az árból, akkor ne legyél felháborodva, hogy nem kell a lom. Érdeklődtem, ha bármi jó áron lett volna (és jó állapotban) megvettem volna.
Megkérdeztem az R1 lámpát. Azt írod 5000. Később meg hogy nincs, de 9-ért se adnád oda.
És nem azon háborodtam fel ,hogy érdekel-e vagy sem! Hanem azon , hogy miután a lelkedre kötöttem hogy szólj vissza tutira, te basztál felhivni és elindultál haza!
Mellesleg sem füztem hozzá sok reményt.... Fingom sincs hány e-mailt kaptam már tőled. Mindig minden érdekel. . . Aztán valahogy sosem semmi.
1, Egyszer sem mondtad ,hogy egy kilcsire vagyok tőled!
2, Direkt mondtam, hogy ha mégse jössz, akkor szólj rám telón! Munkaidő után 2 órával hivtalak, mire te azt válaszoltad, hogy már uton vagy haza a pályán...
Én közbe haver kocsmályába ücsörögtem rád várva. . . (mikor száz más dolgom van, azon kivül ,hogy rád várjak)
3, Kurvára egyszerü eset vagyok, mert amit megigérek betartom!

És hagyd már ezt a lomos dolgot! Mi az ,hogy lom? Téged érdekelt a motor! Lomot te akartál érte adni!
Úhhh....
Sorry haver! Asse tom ki vagy! Nem Neked szántam, és nem is ebbe a topicba.
Ati te sem vagy egyszerű eset. Ott vagyunk tőled 1km-re és nem jössz oda, amikor előző este pedig azt mondtad, hogy nem gond. Aztán felháborodsz azon ha nem érdekel a lom.
Ez nem változtat azon, hogy egy kis zsidó pöcs vagy.
Hogy lássátok is, hogy mit árul!
Találtam 1 hütőt is, hibátlan. 30 pénz
pár nap múlva nálam!
Hol lehet megnézni?
A gumimelegítő nem képezi alku tárgyát, fix 35.000+postaköltség.
30 körül engem is érdekelne (1 pár)!
Elméletileg csak olajcsere, és egy teleszkóp szimering kell rá.

Öhlinset ki szervizel Debrecen környékén?
20/363-2100
ha adsz egy telószámot, akkor felhívnálak majd ez ügyben! érdekel a cucc.
35.000+postaköltség
És mennyibe fájna?
Szia! Nekem van eladó gumimelegítőm,IRC!
igen, el.
hali! gumimelegítőt eladtad már?
0 kilcsis karcmentes K5-6 kipu 20 e
vastag szivacsos hátsó ülés 12e
Tank 15e
fejkonzol 5
komplett segge ülések nélkül hátsó lámpával és indexekkel 20e
benzin pumpa 20e

Van még pár apróság, ha kell valami hivj...
A tank, fejkonzol, és a komplett hátulja javitott. Utcai/pályamotorra tökéletes!
esetleg ebay-en néha rá lehet akadni...
magy a magical racing oldaláról lehet full karbon busára való tükröt venni egy havi fizetésért