Egész nap dög meleg volt 30-35 fok, 2 motorral versenyeztem 2 kategóriában, egész nap 2 szendvicset ettem, folyadékot azt ittam, de egész nap izzadt az ember főleg bőrruhában! Du. 4-5 óra körül hoztak oda egy szobamérleget és ráállítottak (teljes motoros öltözékben) és 108.9-et mutatott (hogy jó mért-e az másik kérdés), csodálkoztam én is de nem szóltak semmit ennyi volt! Lefutottuk még a közép és a döntőt is, big- be mind kettő meg volt, street 1000-ben meg a fiamtól a döntőben vesztettem! Már szereltem át a motorok áttételét a végmérésre, mikor oda jött egy versenybíró, hogy csak a 3-ik lettem Big-Racerban, mert nem volt meg a súlyom ezért törölték az első helyem, és azért lettem 3-ik mert egy másik versenyzőnek sem volt meg a súlya, de én meg jobb időt futottam mint ő! (beszarás)! Érdekes eredményhirdetés!
1,2,3 tiltást úgy venni észre, mintha azóta könnyebben jönne kerékre a motor, ja a 300-as iktató meg ahogy írod, 29, 30,31,32 -őt mutat 299 után ha tolod neki az autó pályán, úgy hogy tetszenek ezek is nagyon, jó ötlet volt ez is tőled!
Ízlések és pofonok!
és most borult a bili nála,
hagy majdcsak megúnja ezt!
Egyébként már tényleg felesleges ezen rugózni, mert már megtörtént a dolog és személy szerint csak a Ferenc hozzáállása miatt mentem bele az okfejtésbe.
Remélhetőleg ezek után, majd figyel a folyadék és táplálékbevitelre a versenynapokon amivel legközelebb elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket
Ami nagyon visszás számomra az a hozzáállása a történtekkel kapcsolatban. Nem túl szerencsés mindenkit le és hülyének nézni, ha benne volt a "hiba".
Az egész hajcihő fölösleges, de ha már a boxot hoztad fel, akkor tökéletesen tisztában vagy vele, ha nem férsz be a súlyhatárba mérlegeléskor, akkor nincs meccs.
Itt is ilyen egyszerű a képlet, csak boxban inkább fogyni kell a mérlegre / folyadékmegvonás, folpack-ba tekerés, szauna, stb / Ferinek meg híznia kellett volna. / pl. magába erőszakol 6liter vizet és ürítés után visszapótolja /
Részemről ennyit ért még meg a dolog, de én lennék a legboldogabb, ha bármilyen szabályrendszerrel vitatkozhatnék ebben a világban.