Egy fiatalabb Suzuki mindenben jobb, de a zx9 végsebességre komolyat ment. Én konkrétan a K6 1000 idomja mögött nem fértem el még a tanksapkát nyalva sem, a kilencesen nem volt ilyen gond.
a zx9 fórumosok csak leste és hitetlenkedtek a próbálgatás után
Biztos volt vagy 230.
)
Van az üzemanyag pumpának reléje? Mért lenne? Szerintem nem fogyaszt annyi áramot, ami ezt indokolná. A könyv szerintem a gyújtáskapcsolót írja, a "switch" kapcsolót jelent, "relay"-t nem olvastam.
Ha mindkét üzemanyag pumpával elő tud fordulni ez, akkor a következőket nézném meg:
-gyújtáskapcsoló
-AC-hez menő vezeték
-csatlakozó
-a nyomáskapcsoló
Utóbbit nem tudom van-e értelme, mert nem tudom, hogy egyben van-e a pumpával vagy külön, vagy mi van vele. Még sosem néztem meg jobban.
A C42 gondolom akkor van, amikor az ECM megkapja az áramot és várja, hogy az AC-n keresztül jövő szálon is megjelenjen a jel és/vagy X idő elteltével változzon ez a jel, amikor a felépült a táp nyomás. Az ECM szerint ez a mechanizmus nem játszódik le a kívánalmaknak megfelelően.
A gyújtáskapcsoló mechanikailag fogyó alkatrész, ráadásul a K1 egyik gyenge pontja és még a könyv is ezt említi. Ezzel kezdeném.