És 1000-sel mennek 1:52-t, 600-assal meg 1:56-t (mondjuk, csak példaképp). Akkor R6 tulajként is mondhatod, hogy alig van különbség.
1000RR-el meg R1-esel(nem az ülés alatti kipussal) én is már játszottam, de alul maradtak.
Jah, igazad van. Mondjuk a gyári árát ne akard tudni...
Tesz Neked félre szerintem még egy marékkal.
Illetve rendelhetsz, akkor azt Magadnak rendeled. És persze én nem fogom használni, Nálad lehet.
Persze kiesve már láttam.
Egy kis felvilágosítás!
1. Érdemes -é Iridiumos gyertyát használnom a motorba?
Lesz e javulás, segítek e valamit a motornak vele, vagy szimplán csak annyi hogy a sima gyertyához képest több km-ert mehetek vele el a cseréig? Ha van értelme akkor nekem melyik Iridiumos kell bele? Jelenleg CR9E van benne, ez a gyári , mi ennek az iridiumos megfelelője?
2. Most volt a gépsárkány szerelőnél , be lett lőve a szelephézag, ki lett cserélve a vez.lánc, az olaj (Castrol Power 1) + gyári olaj szürő, Castrol hűtőfolyadék meg rengeteg kis apróság lett csinálva vele.
Szabályosan BIKÁNAK érzem most a gixxert!
Viszont a szerelőm azt állítja hogy a fojtószelep szinkront teljesen felesleges csinálni mert hogy már valami másodlagos vákuumos tököm tudja mi szabályozza és ez a szokás csak a régi karbis gépektől maradt itt, injektorosnál tök felesleges!
De én akkor se vagyok megelégedve az alapjáratommal, tudom hogy Gixxer , de nagyon lüktető alapjárata van. Nem esik le sokat tehát nem úgy kell elképzelni hogy jár 1200 on aztán leesik 900-ra meg lefullad, ilyenről szó sincs. Hanem ilyen 1400 (ide csavartam fel) és 1250 között ficánkol. A szerelő azt mondta hogy azért mert a Suzukik ilyenek...... Mondjuk ahány videót megnéztem mindenkinek ilyen....
Nem lehet ezen valahogy segíteni? Finomhangolni? Nem tud nekem valaki olyat csinálni hogy laptopra dugja meg KOMPUTERRE meg tököm tudja és csinál egy szépséges alapjáratot?