Persze ez első sorban a motor hibája és nem az olajé, de Motorexszel akkor is szebben szólt és váltani is jobb volt. Aztán hogy mért, azt tudja a frász.
És pont ezek miatt került bele a zx10 futómű és fék is. Aztán átültem egy k6 1000-re ami tényleg jó motor, de a mostani r1 után nem kéne. Egyszerre használtam őket és a gsx-r-t adtam el.
Szerintem semmi!
De csak ilyet gyártanak ezek a genyók.
Anno a Z1000-re is ezt mondták, hogy brutális a blokk, a ZX-9R blokkját felspécizték!
Majdnem igaz, annyi a tévedés, hogy a ZX-9R alul kicsit erősebb, középen meg fent sokkal erősebb, pedig 55cc-vel kisebb és karburátoros.
Aztán jött az FZ1, na azt nem tudom. Az lehet, hogy erősebb lett középen egy R1-nél, de tegyük hozzá, hogy az nem nagy kunszt.
A CBR1000RR-nek is van annyi kakaó a blokkjában főleg középen, hogy valahogy ne higyjem el, hogy a CB1000 olyan nagyon komoly lett. Kergettem olyat is lepencén és azon gondolkodtam, hogy vajon szorul a fékje vagy mi van vele?
Nem kell elb...ni a jó blokkot, nem kell másik vezérlés, nem kell feljebb rakni a lábtartót, nem kell kivenni a jó futóművet és akkor talán nem egy talicska lesz az eredmény. De ha nem, hát nem.
Szerencséjükre nagyon sok ember van, akik szerint az SV1000 a zabolátlan fenevad, szóval el tudják adni így is.
(a kuplung is zsír volt)