Kinek meddig, szokott gond lenni a k5 tarcsaival, van itt is olyan akinek tizen ezer km-nel elkezdtek razni. Az enyem orajaban 20e km van, persze lehet h a valosagban tobb. Bar nagy kopasa nincs a tarcsanak, csak ugye a szegecsek faradtak meg.
Ugy ertem, hogy elore-hatra van egy 1-2 mm-es jateka, elsosorban a jobbosnak, de a balos is mar mozog picit. Ez az uj meg ugye azert mozog, mert a verseny tarcsak ilyenek, hogy minel kevesebb ellenallasa legyen kiengedett fekkel.
Lagalább nem lett zakó. Szintén voltak hasonló, börleszkbe illő jeleneteim, egyik esetben a bal oldali markolatgumit rántottam le, természetesen egy tempósabb jobbos bejárati ivén, másodszor pedig a tavalyi törölközésem után, ahogy az árokból kifelé másztam, tudatosult csak bennem, hogy a jobb kezemben még mindig ott a gázmarkolat
Azt én sem igazán. Amikor megvettem a gixert, 2 hónapig hitegettem magam, hogy majd megszokom, vagy bennem van a hiba. Aztán amikor előrébb toltam a kormányt, hirtelen minden a helyére került.
Kormányletörős ügyben komolyan kezdek aggódni, pláne ha volt is már rá példa .
Heh, egyformán gondolkodunk. Én is előrébb csavarva használtam, tehát a rögzítőcsavar nélkül és én is attól félek inkább, hogy a sok rángatástól egyszer letörik a kormányszarv (a supermotoval ezt történt). Főleg, hogy 2 cm-rel kijjebb van a fogópont, tehát inkább a végét rángatom, nem a közepét (ezt más esetben is így csinálom ). Reméljük sosem kell megtudnunk ezt.
Ja, meg én nem a normál magasságban használtam, hanem 4-5mm-rel lejjebb csúsztatva. Nem értem a normál kialakítással hogy lehet motorozni.
Annak a pozició rögzitő pöcöknek van-e valami értelme? Ha megenged a szoritócsavar, akkor úgy is csak lefelé mozdulhat és elcsavarodik. Magamnak úgy állitottam, hogy előrébb álljanak a csutkák és lejjebb, értelemszerűen a pöckök nincsenek a helyükön, pár haver be is szólt miatta, hogy veszélyes, de én inkább attól fosok, hogy tőből letörik az a pilinszka csutkakormány.
Hát ha nekem is olyan lenne a fizetésem, hogy megvegyek kp-ra egy k9 ezret mondjuk, akkor már valószínűleg nem számítani az az öhlins-brembo sem. Megvenném két hónap múlva, de ugye aki jó magyar módra a hitelt nyögi 5 évig, annak erre nem futja
Sokkal jobban bírom amikor a pár százezerbe kerülő TL-re tesznek milliós extrákat. Az elég beteg.
Japók igen szeretnek viszonylag kis értékű cuccokért nagyon sokat fizetni, és nagyon sokat még rákölteni
Brutál cuccok vannak ott is. A gixxeres vágott szemű milyen kicsi...
Az milyen fék az R1-en?
Amúgy, érdekes, de ezek nem Japók voltak véletlenül? Full Japán piacos rendszerek, meg azok ilyen pénz nem számít mániások...
Kormányletörős ügyben komolyan kezdek aggódni, pláne ha volt is már rá példa
Ja, meg én nem a normál magasságban használtam, hanem 4-5mm-rel lejjebb csúsztatva. Nem értem a normál kialakítással hogy lehet motorozni.
A taiwanos képek amúgy akár lehetnek thaiföldiek is, van egy Thai GSXR club oldal facebookon, ott gyönyörűeket lehet látni, minden jóval felszerelve.
Sokkal jobban bírom amikor a pár százezerbe kerülő TL-re tesznek milliós extrákat. Az elég beteg.
Japók igen szeretnek viszonylag kis értékű cuccokért nagyon sokat fizetni, és nagyon sokat még rákölteni
Az milyen fék az R1-en?
Amúgy, érdekes, de ezek nem Japók voltak véletlenül? Full Japán piacos rendszerek, meg azok ilyen pénz nem számít mániások...