. Könnyebnek is könnyebb vagyok és a stilusa is mindenkinek más.
Pályán igen, utcán 1:2 nekem, igaz a mostani Soft-om úgy nézem hamarabb elfogy mint a hátsóm, de az megint más téma.
Utána is már többször éreztem, hogy mászik rendesen.
.
Szerintem ha most nekiugranék 2 óra ma is sikerülne.
Igaz egy olyan motorról van szó, aminek fejben össze tudtam számolni, hogy hány alkatrészből áll, ha minden csavar és alátét külön darab. Négyezervalahány jött ki, már nem emlékszem.
Mondjuk lehet nem is véletlen, hogy 14 éve nem találkoztam Pepoval, de engem idén is megismert Béren, ahová elkísérte a fiát edzőversenyre és ahol robogóval olyan helyen felment, ahová a nézőkét krosszmotorral érkező vagányak inkább már inkább nem, pedig ahogy néztem lehet, hogy 1-2 Becherovka már volt neki a fedélzeten.
Na mindegy, ez már egy másik történet, de nekem tetszik.
Mondván, késő összel is fel lehet melegíteni üzemi hőre, nem olyan veszélyes mit a slick. 3-4-ben nem tudtam gázt adni, mert nem volt elég a sáv.
Szóval ilyet inkább ne vegyél.
Évekig itt királykodtál a rakéta-tizedessel, most meg elkezdesz 600-azni. Tessék valami infómorzsát szórni a népnek! Nem kell sok, majd Clam kiegészíti Neked.
Most a legutóbbi 4 gumi a Prop-Techből volt. De oda szerintem ne menj, mert szerintem az utolsókat hoztam el, legalábbis nem tudok róla, hogy érkezett volna új.
Amúgy nem-slicket sosem veszek, szóval hogy nem-slicket hol kapsz azt nem tudom.
Én nem csinálok ebből nagy ügyet. Amibe bele boltlok ha korrekt áron van megveszem.
Rendszeresen dobok le félig elkopott kagylós gumikat. Eddig egy se bírta végig. Szerintem a rövid féktávok miatt lehet, vagy vezetési stílus nem tudom. Nálad könnyebb vagyok sokkal, és normálisan motorozok