Nem akarok változtatni rajta...Csak az előző tulaj mindkettőt megrövidítette...
Így karokat kell majd vennem...
Lehet a banditét fel lehet rá takolni, ha nagyon pöttöm a kezed, de ahhoz kéne kuplunghoz is fémhálós csö, mert nem fog kiemelni rendesen melegen az öreg gumicsö.
A henger fej tömítésnek nincs baja így akkor ezt nem cserélem ki,de az O-gyűrűre akkor szükségem lenne amit felajánlottál (a vissza folyó csőhöz kellene) az adat lapodon láttam a telefon számodat ha nem gond holnap felhívnálak hogy egyeztessünk az árról
Mekkora volt a hossza?Két egyforma volt,vagy a jobbos kicsit rövidebb?Az ugyebár nem megy át a kerék másik oldalára...
Csak úgy felsorolásképpen :
Szétforgatott fúvókák, O gyűrük sima gumiból pótolva, repedt-sziloplaszttal betaknyolt műanyagfedelek (nem értem hogy hogyan )pilotcsavaroknál alátéthiány, súbertű szétkopva meg mintha nem is az övél enne,
lötyög, lóg minden stb.
Féktisztítóval végzett falsteszten szinte mindenhol szívott
Mondjak róla jót is a membránok tökéletesek.
Amit leírtál hogy tákolt motor szívás és feneketlen kút ezzel általában egyet is értek. Autóval már végigjártam ezt az iskolát....
Jelenleg a mocival kicsit más. Svájcba "diszidált" havertól simson árában hoztam el. A blokkja, váza futóműve, fogyóalkatrészek rendben. Tavalyi szezont júniusba kezdtem vele. 6000 kilómétert beletettem úgy hogy csak kitankolás miatt toltam kétszer néhány kilómétert. Csak a 10 literes fogyasztás meg a 2500as alapjárat nem élhető számomra ezért "rúgózok" ezen a karbi témán. Úgy voltam akkor vele hogy első nagymotornak kispénzből pár szezonra jó lesz. Mai napig nem bánom mondjuk amikor 350-400 ezerért meglátok egy 750 es jóállapotú 92 es gixert azért nyelek egyet szó se róla, de a Boci még mindíg töredékébe van. Ha ne adj isten odaverem az aszfalthoz akkor nem egy félmilliós, milliós gépet vágok haza.
Hidd el másnak én se ajánlanám ezt az utat amit most én járok ezzel a motorral de téli elfoglaltságnak jó a bütykölés számomra.
Elnézést a kissé hosszúra nyúlt kommentem miatt és köszönöm az intő tanácsot