. A váztáblán lévő adatokból nem sok derült ki, de az írás elég franciás
, de akár belga is lehet, vagy svájc. Egyedül a légszűrő kupakján van egy kód :46E0. Na nemtudom de egy vez.tengelycserét nem hiszem hogy kiköhögne a gazdája, akkor marad a 100 paripa. De legalább jól be lesz hangolva, és ezt a blokkot az életben ki nem üti...
..magához tért!
Gixxer 1.1 karbi adatok: 46E8, aláírva K34 és talán egy Y. Manual szerint ilyen karbi nincs! Megmértem, torokátmérő 40-es, főfúvóka pedig 122.5, na ez sem kerek, mivel 40-es karbihoz nem szokták alkalmazni ezt a méretű fúvókát. Megnéztem még a Bandit 1.2 manualt is, Bandit karbi is kizárva. A légszűrő gumicsonkok ránézésre mint ha le lennének szűkítve, de az is 40-es, na jó 39, de az már nemhiszem hogy annyit számítana. Most az a kérdés, ha nagyobb fővúvókát tennék bele, mondjuk 127, vagy 130-ast, tovább pörögne(220-nál), vagy csak bekajáztatnám vele? A gyertyakép ebben az állapotban jónak tűnik. Súbertű középen van. Tolattyú alján már van egy luk, igaz olyan mintha kettőnek kellene lennie, de azt nem merem piszkálni, továbbá a szívócsonkon van egy vakfurat, ami a membránházhoz vezetne, ez a többi karbin is le van vakolva? Na ez gyanús nekem.
Mester, te csináltál tavaly összel egy kék XJ 600 szinkront ?
Bevallhatod, igérem nem mondom el senkinek!
Üdv
István