Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem írlánd
Én se tervezem azt se tom hol laksz
mikor hol menyni hogykell neezni?
nappali-előszoba-konyha-wc ás ezt kb 175 szöt
Anyád picsája lesz riasztó!
nem tervezem es Te utcai versenyre jonni?
Szobabringa merre vtál te 500 km-t?
De kedves vagy a leányokkal...
Noss ami még nagyon bejön az extra szűz............

Oliva olaj.
akkor te kábbepöcsöm hogy motoroztá. de azért örrülök hogy valaki motorozott
Zolee Nem akarsz hungexpora külföldről lejönni?
bár most hallotam egy újról.. bords eve a neve.. állítolag nagyon finom és krémes
Csá Saláta!
Én momentán amíg ti itt basztátok a rezet én belenyomtam a motorkámba ma egy laza 500 km -t , bár ez rettentő kevés volt, de nem akartam nagyon megterhelni magam, mert majd 4 hónapja nem(alig) ültem motoron.
Puhány netférgek vagytok mind! Kivéve Thompit, az legalább elővette..... ,
szerviz
meg most 1 masik helyre viszem szervezbe ,mert az elozo becsodolt
Én már több helyen is nyilatkoztam a floriolt kultiválom.
persze nem akarok vitat nyitni csak kerdeztem
vszinu koztuk leszek en is, nekem is az volt a tapasztalatom vagy van is,h castrol -tol hangosabb a motor
énis ezért nem nyilatkoztam mert van aki szerint jó a castrol, van aki szerint undorito, van aki mittom én mit istenít. midnenki döntsön ahogy akar de én aztmodnom hgoy floriol... egy életre szóló öröm
illetve még MOTUL-t Repsolt Elissa és a Castrót Szobabringa úgy tudom.... bár Castrolt ellenzik páran,de ebből megint viták lehetnek, ugyhogy csak simán olvass utánna itt fórumon
a nagy átlag azt mutatja hogy kb itt most sokan használnak fuchs-ot és most sokan fognak azt belerakni
vissza neztem de igy konnyebb megtalalni kosz
ekörül a hozzászólás körül keresd.
[23094] február 7.
olvass vissza az 1000. oldal elé. volt egypár oldalas előny hátrány felsorolás. keress rá a szavakra hogy fuchs, castrol, ipone, olaj, huzd a retkes faszodba, olaj.. a huzd a faszodba esélyes.. tutis irta tuti csak egy van
olaj csere lesz hamarosan ki milyen olajat reszesit elonybe?